"eSky.cz"

"eSky.cz" Dokázal otevřít zámek pomocí tkaničky

Harry Houdini, jeden z nejslavnějších světových iluzionistů a mistrů úniku, se narodil v Budapešti. Skutečné kouzlo Maďarska však není iluze! Pohádková krajina, vynikající kuchyně a nádherná maďarská jezera jsou jen několika důvody, proč si začít balit kufr.

 
 
Eurovíkend v Maďarsku od 3341 CZK
 
Koukni na to
 
 
Objevte kouzlo Maďarska
 
Jeskyně Aggtelek — dobrodružství uvnitř země

Poklady Maďarska se skrývají také v podzemí. Vydejte se do pohádkového podzemního světa jeskynního komplexu a projděte se mezi krápníky. Ať už jste zkušenými jeskyňáři, nebo se na takové dobrodružství vydáváte poprvé, v Aggteleku si přijdete na své.
Szentendre — pro milovníky umění

Severně od Budapešti leží Szentendre, město umělců. Zde můžete obdivovat malebné měšťanské domy, prohlédnout si místní řemeslné obchody a užít si blízkost umění. Nikde jinde v Maďarsku není takové množství muzeí a galerií na jednoho obyvatele!
Citadela Visegrád — závan historie a nádherné výhledy

Zastavte se na Horním hradě a vychutnejte si úchvatný výhled na Dunaj. Nechte se ovanout závanem historie v bývalém sídle uherských králů. Možná Vás okouzlí příběh o ukradené koruně nebo Šalamounova věž, pojmenovaná podle prince, který zde byl vězněn?
 
Přečtěte si na blogu
 
Léto v Maďarsku: nezapomenutelná dobrodružství a… naprostý odpočinek
První den: zámky, vinice a horké prameny. Druhý den: divoké stezky, jeskyně a jezera. Ne příliš rychle – pomalým tempem, protkaným maďarskou pohostinností a radostí ze života. Vezměte svou druhou polovičku, děti, nebo jen sebe a leťte do Maďarska!
 
Přečtěte si více! »

 
Dobré vědět
 

Jak strávíte svůj čas v Maďarsku?

Vyzkoušejte paddleboarding! Nebo Vás snad více láká relaxace v lázních na Markétině ostrově či ochutnávka vína? Na jednom místě jsme pro Vás shromáždili ty nejzajímavější místní atrakce, od vstupenek na koncerty až po prohlídky s průvodcem.

Najděte si to svoje »
 
Rezerwuj bilety ze stałą zniżką
eSky
 
Provedli jste rezervaci v systému eSky? Sledujte její stav prostřednictvím Vašeho účtu!
Uvedené ceny nepředstavují nabídku ve smyslu zákona č. 71 Občanského zákoníku Polské republiky. Představují nabídku k uzavření smlouvy a konečná cena služby se může od dříve zveřejněné lišit v závislosti na nabídce dopravce a dodavatele. Operátorem Rezervačního systému je eSky.pl akciová společnost se sídlem v Katovicích (40–265), ul. Murckowska 14A, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem Katowice-Wschód v Katovicích.

Zprávy od eSky.pl S.A. jsou založeny na platných předpisech a souhlasu příjemce s obdržením newsletteru.

Chcete-li službu zrušit, odhlašte se.
Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
  ​
Copyright © eSky.pl S.A. Všechna práva vyhrazena.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky