"eSky.cz"

"eSky.cz" Zažijte dobrodružství najděte klid

Budapešť skrývá jedno z nejzajímavějších podzemních měst na světě. Jeskyně Pál-völgyi, nejdelší v Maďarsku, ohromuje svými skalními útvary a tajemnými chodbami. Toto místo láká hledače nezapomenutelných dobrodružství.
Přidáte se k nim i vy?

 
 
Eurovíkend v Maďarsku od 3068 Kč
 
Zarezervovat hned
 
 
Prožijte léto v Maďarsku
 
Jezero Tisza – ráj pro cyklisty

Věděli jste, že Tisza je největší umělé jezero v Maďarsku? Ideální místo pro aktivní dovolenou a poznávání přírody. Objevte nové cyklistické trasy a prozkoumejte tisíce skrytých ostrůvků. Nebo snad raději jezdíte na kajaku a pozorujete volavky šedé?
Zámek Gödöllő – oblíbené sídlo císařovny Sisi

Projděte se majestátním zámkem Gödöllő, jedním z oblíbených míst císařovny Sisi. Objevte bohatě zdobené interiéry a malebné zahrady, které vás přenesou do císařské éry. Prozkoumejte místo, kde se měnily dějiny, a taneční sály, které byly svědky nejedné romance.
Jezero Balaton – maďarské moře

Užijte si vodní dobrodružství na největším jezeře ve střední Evropě. Surfování, jízda na kajaku, plachtění a odpočinek na pláži – na co máte chuť? Obdivujte smaragdový odstín vody a objevte malebná letoviska Tihany, Balatonfüred a Siófok.
 
Přečtěte si na blogu
 
Objevte maďarské léto
Ať už dáváte přednost romantickému pobytu ve dvou, aktivní dovolené s rodinou nebo poznávání kulturních pokladů, letní pobyt v Maďarsku může být přesně to, co hledáte. Podívejte se, co doporučujeme!
 
Přečtěte si více! »

 
Dobré vědět
 

Když vás při přistávání bolí uši....

Trpíte bolestí uší při přistávání letadla? Objevte jednoduché a účinné metody, které přinášejí úlevu, a zjistěte, jak pomoci svým dětem přežít tyto chvíle bez nepříjemných pocitů.

Zjistěte více »
 
Rezerwuj bilety ze stałą zniżką
eSky
 
Provedli jste rezervaci v systému eSky? Sledujte její stav prostřednictvím Vašeho účtu!
Uvedené ceny nepředstavují nabídku ve smyslu zákona č. 71 Občanského zákoníku Polské republiky. Představují nabídku k uzavření smlouvy a konečná cena služby se může od dříve zveřejněné lišit v závislosti na nabídce dopravce a dodavatele. Operátorem Rezervačního systému je eSky.pl akciová společnost se sídlem v Katovicích (40–265), ul. Murckowska 14A, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem Katowice-Wschód v Katovicích.

Zprávy od eSky.pl S.A. jsou založeny na platných předpisech a souhlasu příjemce s obdržením newsletteru.

Chcete-li službu zrušit, odhlašte se.
Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
  ​
Copyright © eSky.pl S.A. Všechna práva vyhrazena.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky