"eSky.cz"

"eSky.cz" Hotel s aquaparkem již od 4834 za 7 nocí 🌊 Objevte dovolenou pro aktivní lidi ☀️

Dovolená pro aktivní lidi za skvělé ceny
Odpočítáváme hodiny do začátku olympijských her i Vaší dovolené. Pokud na dovolené rádi střídáte odpočinek s aktivitou, máme pro vás skvělou zprávu! Speciálně pro Vás jsme připravili ty nejlepší návrhy na aktivní dovolenou šité na míru Vašim potřebám. Pociťte sportovního ducha v nejkrásnějších zákoutích světa!
Kterou prázdninovou aktivitu si vyberete Vy?
DOVOLENÁ
Šnorchlování
již od 4834
letenky + 7 nocí
DOVOLENÁ
Aquapark
již od 4834
letenky + 7 nocí
DOVOLENÁ
Aerobic
již od 5038
letenky + 7 nocí
DOVOLENÁ
Cyklovýlety
již od 4834
letenky + 7 nocí
Auta
Jak si zařídit dovolenou snů tak, abyste neztráceli čas ani peníze a přitom mohli svobodně poznávat? Půjčte si auto! Pronájem auta nemusí být velký výdaj. Přečtěte si, jak to udělat chytře.
destination-image
Madeira – aktivní odpočinek
Slunce, hory, oceán – co víc si přát? Madeira je perfektní prázdninovou destinací v kteroukoli roční dobu. Ostrov okouzluje návštěvníky svou rozmanitou faunou a flórou, krásným počasím a nezapomenutelnými zážitky. Pokud nechcete pouze lenošit na pláži a upřednostňujete aktivní odpočinek, podívejte se, jaké atrakce vás na Madeiře čekají!
 
 
Číst více   ›
 
eSky
 
Provedli jste rezervaci v systému eSky? Sledujte její stav prostřednictvím Vašeho účtu!
Uvedené ceny nepředstavují nabídku ve smyslu zákona č. 71 Občanského zákoníku Polské republiky. Představují nabídku k uzavření smlouvy a konečná cena služby se může od dříve zveřejněné lišit v závislosti na nabídce dopravce a dodavatele. Operátorem Rezervačního systému je eSky.pl akciová společnost se sídlem v Katovicích (40–265), ul. Murckowska 14A, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Okresním soudem Katowice-Wschód v Katovicích.

Zprávy od eSky.pl S.A. jsou založeny na platných předpisech a souhlasu příjemce s obdržením newsletteru.

Chcete-li službu zrušit, odhlašte se.
Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
  ​
Copyright © eSky.pl S.A. Všechna práva vyhrazena.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky