Proficio

Proficio Teď je ten správný čas najít chyby a nedostatky

Máte ve skříni marketingové kostlivce?

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Hezký den,

 

hlavní marketingová sezóna se neúprosně blíží. Pokud zažíváte klidnější léto, využijte toho a připravte se na ni. Můžete si třeba ověřit, zda využíváte všechna dostupná data v Google Ads. Začít se připravovat na velkou změnu ve vyhledávání – AI Overviews is coming! Nebo z našeho článku načerpejte inspiraci, jak na marketingovou strategii a vyhodnocování výsledků.

Pusťte se do čtení!

Tohle vás bude zajímat

Článek

Využíváte při řízení svých shopping kampaní v Google Ads všechna dostupná data? A co takhle data z košíku?


Znáte ten pocit, když produkt v rámci shopping kampaní získává nákupy v jiných hodnotách, než je jeho cena? Jak můžete zjistit, které produkty se reálně po prokliku prodávají?

Poradíme vám
Článek

Google AI Overviews: Co přináší budoucnost vyhledávání?


Google AI Overviews jsou nově dostupné pro stovky milionů uživatelů v USA. To v květnu 2024 na konferenci Google I/O oznámila Liz Reid, nová Head of Search. Jak AI Overviews vypadají, jak v realitě fungují a jaký mohou mít vliv na organickou návštěvnost?

To mě zajímá
Článek

Smiřte se s tím, že marketing nejde vyhodnocovat jen exaktně


Do jaké míry přispívá marketing k tržbám a jakým způsobem hodnotit, zda konkrétní marketingová aktivita dává nebo nedává smysl? Přečtěte si, jak vyhodnocovat efektivitu marketingu v době digitálních technologií, kdy lze zdánlivě vše měřit, vyhodnocovat a řídit.

Přečíst si článek
Andrej Grajciar

Stojí za to sledovat: Andrej Grajciar, Digital Advertising Director

 

Andrej není v Proficiu žádným nováčkem. Na jednu z nejvyšších pozic se vypracoval tvrdou prací, ctižádostí a taky lidským přístupem. Od PPC specialisty přes Team Leadera až po Directora, který má na starost tři PPC týmy napříč celou republikou. Dohromady zodpovídá za klíčové spolupráce s klienty, jako je Sanitino nebo Direct pojišťovna. Svou cestu i zajímavé postřehy ze světa placené reklamy sdílí na svém LinkedIn profilu.

Ukázat profil

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky