Proficio

Proficio Úspěšný brandbuilding, holistická strategie a na den stratégem

Marketingová dávka inspirace právě přistála na vaší adrese

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Hezký den,

 

co může se značkou udělat povedený brandbuilding? Jak na holistickou strategii ve vyhledávání a jak vypadá den stratéga v Proficiu? To se dozvíte v tomto newsletteru.

Pusťte se do čtení!

Tohle vás bude zajímat

Reference

SPOKAR: Brandbuilding sluší všem


Zubní kartáčky, malířské štětce i kartáče na podlahu. To vše vyrábí a prodává SPOKAR. Pro tuto tradiční českou značku jsme zpracovávali marketingovou strategii a komunikační koncept, který už teď přináší skvělé výsledky. Jak jsme při tvorbě strategie postupovali?

Přečíst si Case Study
PPC

Jiří Markytán na PPC restartu!

 

Pokročilé optimalizační metody: Nový standard v e-commerce kampaních. Tak zněl název přednášky, kterou Jirka připravil společně s Tomášem Hruzíkem pro letošní PPC restart. Ačkoliv měl původně přednášet Tomáš, Jirka zvládl prezentaci před 400+ lidmi s přehledem. Nic jiného jsme ale nečekali – Jirka je náš zkušený PPC specialista, který se stará o TOP klienty jako Rieker, Sanitino a Svět rovnátek. Zaslouží si vaše kampaně pokročilé metody?

Chci PPC od profesionálů
Článek

Dosáhněte efektivity díky ucelené strategii ve vyhledávání

 

Implementací holistické – ucelené – strategie ve vyhledávání a konsolidací struktury kampaní můžete výrazně zlepšit optimalizaci smart biddingu, a dosáhnout tak vyšší efektivity celého účtu. Co přesně znamená holistická strategie a jak vám může pomoct?

To mě zajímá
Článek

Den v roli digitálního stratéga v Proficiu

 

Za co u nás zodpovídá digitální stratég? Za to, že se spolupráce s klienty ubírají správným směrem – tedy tím, který přinese ty nejlepší výsledky. Na starosti toho má hodně a musí tak do posledního detailu své aktivity plánovat, aby byl klientům co největší a nejefektivnější oporou. Jak takový pracovní den může vypadat a co vše má stratég na starosti?

Na to se podívám

Kde se potkáme?

Foto

Martin Klusoň bude soutěžit v prezentování na téma Greenwashing!

Nepodložená zelená tvrzení a označení dostala v Evropské unii červenou. Jak teď bude vypadat svět komunikace po pádu greenwashingu? Martin bude mít přesně sedm minut na to jasně a poutavě přednést své řešení. Čtyřistahlavé publikum pak rozhodne, kdo ze tří finalistů ho přesvědčil nejvíc.

To mě zajímá!
Foto

Stojí za to sledovat: Martin Klusoň, Head of Marketing

A když už jsme u Martina Klusoně, rovnou vám doporučíme sledovat jeho LinkedIn účet. Co na něm najdete? Tím si nikdy nemůžete být jistí. Jedno ale víme na sto procent, rozhodně tam nenajdete nudu. 

Ukázat profil

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky