Jan Fabini

Jan Fabini Oblíbené vánoční dárky s 15% zvýhodněním

Dobrý den, 

už se poohlížíte po vánočních dárcích? Tušíme, že ano – a tak jsme vybrali ty nejoblíbenější produkty a zlevnili je o 15 %. Věříme, že kvalitním nádobím z vícevrstvé nerezové oceli uděláte každému kuchaři radost. A pokud byste se přece jen obdarovanému do vkusu netrefili, je možné zboží až do 31. 1. 2023 vrátit.

Nakoupit dárky s 15% slevou

Vánoční inspirace: Čím letos překvapíte?

Jestli váháte, po jakém kousku nádobí sáhnout, máme pro vás hned několik tipů: 
  • Wok potěší nadšence a experty. Hodí se k rychlé úpravě masa a zeleniny ve stylu stir-fry, překvapivě ho můžete ale použít i na dušení.
  • Nepřilnavá pánev zase nadchne začátečníky. Snadno se na ní připravují ty nejkřehčí suroviny a vaječné pokrmy. 
  • Startovací sada udělá radost zejména lidem, kteří právě zařizují bydlení. Obsahuje jak oblíbenou pánev Lucca, tak hrnec a rendlík s poklicemi. A pokud hledáte ještě o něco větší dárek, podívejte se na velkou sadu nádobí pro rodinné vaření.
  • Rendlík z vícevrstvé nerezové oceli je univerzální kousek, který se těší oblibě profesionálních kuchařů. Chválí si ho i Kristína Nemčková, vítězka soutěže Masterchef Česko 2019. 

Pokud byste si s výběrem dárků nevěděli rady, neváhejte se na nás obrátit – rádi vám poradíme. Přejeme příjemné vánoční nákupy.
 

S pozdravem

Fabini Jan

Facebook - Fabini
Instagram - Fabini
Pinterest - Fabini
Fabini.cz
Fabini©, Všechna práva vyhrazena.
Tento e-mail jste obdrželi z důvodu registrace k odběru našich novinek.

Naše adresa:
Fabini (fabini brand s. r. o.)
Korunní 2569/108
Praha 10100
Czech Republic

Přidejte si nás do adresáře


Chcete upravit příjem těchto e-mailů?
Můžete upravit vaše údaje nebo odhlásit odběr.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky