Jan Fabini

Jan Fabini Vařte úsporně. Nová sada nádobí podle Florentýny

Dobrý den, 


také v posledních dnech přemýšlíte o tom, jak v kuchyni ušetřit? Mezi ty nejpopulárnější způsoby patří plánování jídelníčku, nakupování podle promyšleného seznamu nebo třeba pravidelné odstraňování námrazy z chladničky.

S Florentýnou Zatloukalovou, autorkou Kuchařky pro dceru, jsme přišli ještě na jeden tip: Ušetříte i chytře minimalistickým výběrem vybavení. A právě proto jsme pro vás přichystali novou sadu nádobí pro úsporné vaření.

Sada nádobí pro úsporné vaření
Sadu jsme složili ze 3 produktů, které vystačí na většinu kulinářských počinů a opravdu vydrží. Najdete v ní kastrol se silným dnem a padnoucí poklicí. Neuniká z něj teplo, a vy ho tak můžete používat na nižší stupeň vařiče. Dále sada obsahuje náš best-seller, tedy pánev z vícevrstvé nerezové oceli, která se rychle zahřeje. A pro ty nejjemnější ingredience jsme přidali pánev s nepřilnavým povrchem, na které i začátečníci vyšvihnou skvělé vaječné pokrmy.

Zasoutěžte si o kuchařku od Florentýny 

Máte nějaké osvědčené tipy, pomocí kterých se vám v kuchyni daří ušetřit? Budu moc rád, když mi je napíšete v odpovědi na tento e-mail. Autoři 3 nejzajímavějších rad, které nám dorazí do neděle 6. 11. 2022, se mohou těšit na kuchařku Merendy v zástěře, ve které se Flo zabývá právě tématem úsporného vaření. 
S pozdravem

Fabini Jan
Facebook - Fabini
Instagram - Fabini
Pinterest - Fabini
Fabini.cz
Fabini©, Všechna práva vyhrazena.
Tento e-mail jste obdrželi z důvodu registrace k odběru našich novinek.

Naše adresa:
Fabini (fabini brand s. r. o.)
Korunní 2569/108
Praha 10100
Czech Republic

Přidejte si nás do adresáře


Chcete upravit příjem těchto e-mailů?
Můžete upravit vaše údaje nebo odhlásit odběr.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky