Fabini

Fabini Poslední dny pro vánoční objednávky

Hezký den, 

rádi bychom vám dali vědět, že máme celou kolekci vícevrstvého nerezového nádobí Lucca skladem a vánoční nákupy stále stíháme vyřídit tak, abyste měli dárky včas pod stromečkem. V případě doručení po Česku můžete objednávat do 20. 12. do 14:00, u Slovenska je lhůta o den kratší. 

Vánoční dárky na poslední chvíli

Objednávky s osobním odběrem až do 22. 12. 

Pokud objednávku s doručením do Vánoc nestihnete, můžete využít možnost bezplatného osobního odběru ve skladu v Horních Počernicích.

Zboží s osobním odběrem lze objednávat do 22. 12. do 11:00 a následně vyzvednout do 22. 12. do 16:00. Jakmile vám přijde potvrzovací e-mail, že je zboží přichystané, můžete pro balíček vyrazit – ve skladu už jen stačí nahlásit číslo objednávky. 

Naše zákaznická péče je tu pro vás

Pokud by při vánočních objednávkách (nebo kdykoli jindy) nastaly nějaké potíže, neváhejte zavolat Heleně Javůrkové z naší zákaznické péče – ráda vám poradí. Zastihnete ji na čísle 728 051 471.
 

S přáním krásných svátků

Tým Fabini

Facebook - Fabini
Instagram - Fabini
Pinterest - Fabini
Fabini.cz
Fabini©, Všechna práva vyhrazena.
Tento e-mail jste obdrželi z důvodu registrace k odběru našich novinek.

Naše adresa:
Fabini (fabini brand s. r. o.)
Korunní 2569/108
Praha 10100
Czech Republic

Přidejte si nás do adresáře


Chcete upravit příjem těchto e-mailů?
Můžete upravit vaše údaje nebo odhlásit odběr.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky