Fabini

Fabini Spolupráce s Kristínou Nemckovou a nová sada nádobí

Dobrý den,


Kristína Nemčková, vítězka MasterChef Česko 2019 a absolventka prestižní londýnské školy Le Cordon Bleu, má k nádobí Fabini blízko. Vzájemná spolupráce, v rámci níž vznikla i 5dílná sada vícevrstvého nerezového nádobí, byla tedy již delší dobu nasnadě a máme z ní velkou radost.

Prohlédnout si sadu
Na Kristíně je fascinující její cílevědomost, nadšení a obrovská vůle jít si za svým snem navzdory mnoha úskalím. Podobnou optikou pohlíží ona na nás: “S Honzou Fabini, zakladatelem této značky, jsem se poznala před pár lety. Je to stejně starý kluk jako jsem já a nadchnul mě svojí zapáleností a odhodláním pustit se do výroby českého nerezového nádobí vysoké kvality za rozumnou cenu. Riskoval hodně, protože je na každém kousku nádobí podepsán vlastním jménem. Jeho vizi se mu už podařilo naplnit, a dovolím si říct, že i překonat."

Sada obsahuje nízký kastrol, hrnec a rendlík s poklicemi, dále pak dvě nerezové pánve, z nichž je jedna opatřena nepřilnavým povrchem. Klíč k vytvoření sady byl podle Kristíny jednoduchý: “Při skládání této sady kvalitního vícevrstvého nádobí Fabini jsem vycházela z vlastní zkušenosti z kuchyně – přemýšlela jsem, po jakém kousku nádobí nejčastěji sahám já sama."

Celý Kristínin příběh je velmi inspirativní a my věříme, že vás díky ní – a díky její sadě – bude vaření ještě o něco více těšit.

S pozdravem
 

Tým Fabini

Facebook - Fabini
Instagram - Fabini
Pinterest - Fabini
Fabini.cz
Fabini©, Všechna práva vyhrazena.
Tento e-mail jste obdrželi z důvodu registrace k odběru našich novinek.

Naše adresa:
Fabini (fabini brand s. r. o.)
Korunní 2569/108
Praha 10100
Czech Republic

Přidejte si nás do adresáře


Chcete upravit příjem těchto e-mailů?
Můžete upravit vaše údaje nebo odhlásit odběr.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky