"doubleshot.cz novinky"

"doubleshot.cz novinky" Vyberte si kávu dle své chuti

Od sladké a krémové po šťavnatou a exotickou. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
doubleshot logo

Vyberte si kávu přesně podle své chuti. Kávu dělíme do tří chuťových skupin: sladká a krémová, ovocná a elegantní, šťavnatá a exotická. Každý profil je reprezentován vlastní barvou. 

Do těchto profilů jsme roztřídili všechny naše kávy, takže na první pohled hned víte, po které sáhnout.

To, jak nám daná káva chutná, najdete vždy v popisu konkrétní kávy. 

Sladká a krémová

Sem řadíme kávy s nižší aciditou, které jsou hezky sladké a plné. Nejčastěji mají tóny čokolády, oříšků a karamelu. 

Brazílie Valdir a Daniela

 Káva od brazilského producenta Valdira Ferreiry a jeho ženy Daniely vás bude bavit každý den. Velmi komfortní šálek s chutí nugátu a podtónem pomerančové kůry.

Tato káva nejlépe vynikne jako překapávaná káva, ale parádu udělá určitě i v moka konvičce.

Objednat

Ovocná a elegantní

To jsou kávy jiskrné s elegantní aciditou. Jsou však umírněné a vybalancované. Často mají střední tělo, medovou sladkost a svěží tóny žlutého ovoce. 

Burundi Mikuba

Šálek této kávy z kopce Mikuba je opravdovým potěšením a příkladem komplexní kávy, tak jak ji máme rádi. Ovocná a elegantní káva, které dominují sladké tóny kandovaného ovoce. Celým šálkem prostupuje elegantní acidita citrusových plodů. Prostě vše, co má delikátní káva mít.

Objednat

Šťavnatá a exotická

Kávy plné intenzivních chutí s výraznější aciditou. Chuť tropického ovoce nebo zralých červených plodů. Toto je ovocná jízda

Bolívie Floripondio

Z této farmy nakupujeme kávy již čtvrtým rokem. Loni na podzim jsme měli možnost v Bolívii vybrat 4 různé mikroloty z Floripondia, včetně této klasické odrůdy caturra, zpracované suchou metodou s prodlouženou fermentací třešní (po dobu 24 hodin) v nerezových tancích.

Suchá metoda zpracování se v chuti projevuje funky tóny zralých jahod, rumových pralinek a marmelády.

Objednat
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky