"doubleshot.cz novinky"

"doubleshot.cz novinky" Máme nejlepšího pražiče v Česku 🔥

 
doubleshot logo
 
Prazic Pepa
 
Nejlepší český pražič
 
Představujeme vám Josefa Holuba, našeho pražiče, který minulý víkend získal titul mistra ČR v prvním Czech Roasters Championship. Josef se v konkurenci soutěžících z nejlepších českých pražíren dokázal nejlépe popasovat s úkoly, které na soutěžící čekaly. V první části musel prokázat znalost práce se zeleným zrnem. V několika pokusech se seznámil se soutěžní kávou a před finálním pražením popsal, jak se daná káva bude během pražení chovat a jak bude výsledně chutnat. Byl to náročný třídenní maraton, ale příprava se vyplatila a Pepa své zkušenosti proměnil ve zlatou medaili. Za měsíc nás bude reprezentovat na mistrovství světa v Tchaj-peji. 

Již brzy pro vás připravíme rozhovor v našem podcastu. 
 
Ochutnejte kávy z Pepových rukou:
 
Obrázek produktu
Panama Emporium Espresso
 
Přímočará a dominantní káva z nové sklizně, zpracovaná klasickou suchou metodou na farmě Emporium. Aroma a chuť jahod v čokoládě, lesního ovoce a vanilky jsou tak výrazné, že na chvilku zapochybujete o původu svého nápoje. Šťavnatost těla společně s dochutí lesního ovoce dělají z této kávy výjimečný zážitek při přípravě jednodruhového espressa a mléčných nápojů.
 
Objednat
 
Obrázek produktu
Panama Hartmann Maragogype
 
Letošní soutěžní káva finále českého aeropressu. Oblíbená odrůda maragogype zpracovaná suchým způsobem v podání Ratibora Hartmanna. Z farmy rodiny Hartmann nakupujeme každý rok několik různých odrůd, ale maragogype patří tradičně mezi ty chuťově nejzajímavější. Tóny zralého ananasu, meduňky a červeného vína dělají z této kávy velmi zábavné pití.
 
Objednat
 
 
doubleshot logo
 
 
Produkty
Předplatné
Příprava kávy
Kávové kurzy
Káva do kanceláře
 
Kontakty
Naše podniky
Kariéra
 
 
 
InFbTw
 
doubleshot s.r.o.
Dehtáry 37, Zeleneč v Čechách, 25091
+420 314 004 550
info@doubleshot.cz

Online verze
 
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky