youngprimitive

youngprimitive Srpnové slevy u YP! 👍

Srpnové slevy, o kterých bys měl/a vědět!
Nebudem dlouho chodit kolem horké kaše a jdeme rovnou na ty nejlepší kousky z nabídky:

Bambusové legíny ABIDA

Původní cena: 1.190,- Po slevě: 890,-

Na podzim máme nachystané nové barevnosti těchto oblíbených bambusových legín (které fakt neprosvítají). Proto dáváme starší barevnosti do slev. Abida je čistý pohodlíčko. Po vašich nadšených reakcích na bambusové legíny jsme se rozhodli nabídnout i zjednodušenou variantu hladkého bambusu z vyšší gramáže. Námi nesčetněkrát opěvované vynikající vlastnosti bambusu - vysoká savost, hedvábná hladkost a antibakteriální funkce se skvěle snoubí s pohodlným střihem naší basic řady legín. Mají vysoký pas, dvojitě prošité švy a logo na kotníku. Věříme, že si je zamilujete stejně jako my.

Šaty NAJA

Původní cena: 1090,- Po slevě: 890,-

Šaty Naja dokáží zakrýt, co je potřeba a naopak, díky své jednoduchosti parádně vyzdvihnout pestrý potisk legín. Jejich síla je v detailu. Mají prodloužený zadní díl, přinechané rukávy a sklad na zádech. Jsou vyrobené z prvotřídního bambusu, který si totálně zamiluješ. V sychravém počasí stačí doplnit kardiganem, kabátkem nebo plandavým svetrem a můžeš vyrazit.

Šaty PENEA

Původní cena: 1.590,- Po slevě: 1.190,-

Viskózové šaty, co obléknete pod svetr či křivák, z krásného viskozového vroubkovaného úpletu, to je naše Penea. Basic kousek s délkou pod kolena, má rozparek na levém boku a cedulku z pratelného papíru. Dloooouhatánské rukávy a přinechaný stojáček jsou znamením blížícího se podzimu. Ve třech dobře kombinovatelných odstínech. Elegantní a pohodlné zároveň.

Mušelínové šaty GINA

Původní cena: 2.990,- Po slevě: 2.490,-

Neskutečně pohodlný bavlněný mušelín jsme letos přetvořili do nového střihu rafinovaných šatů Gina. Hlavní devízou je to, že šaty jsou oboustranné. Z jedné strany košilové zapínání na perleťové knoflíky, které se dá lehce rozepnout, z druhé strany hladký díl s nabíranými 3/4 rukávy řasených do gumičky. Košilový spodní okraj a oblouky na bocích jsou pečlivě lemované šikmým proužkem, prošitý pásek s vazačkou má sešikmené okraje a drží v poutcích na boku. Šaty mají kapsy a sahají v délce pod kolena. Tím, že se šaty stahují v pase páskem, jsou jejich velikosti variabilní a řiďte se hlavně podle požadované délky šatů. Vybrali jsme pastelové odstíny tmavé indigo a pudrově cihlové. Šaty mají rukáv a unosíte je tak po celý rok, klidně když je doplníte legínami nebo punčochami.

Funkční legíny

Původní cena: 1.490,- Po slevě: 890,-

Zlevnili jsme i několik designů legín. Funkční materiál se skvěle snoubí s inovovaným střihem a perfektně sedí jak při sportu tak do ulic:)

Je libo kalhoty? Máme!

Do slev se nám dostaly i troje kalhoty z naší nabídky. Konkrétně MARY, FLAVIE a GALA. Ulov si poslední kus! Ceny různé, v každém případě ale výhodné!

A samozřejmě i něco pro pány!

Původní cena: 690,- Po slevě: 390,-
Vybíráme pár zlevněných pánských triček. Všechny máme ve 100% BIO bavlně s kvalitním sítotiskem. Tyhle trička s váma zestárnou bez újmy!

Mimochodem víte, že:

 
  • Vše co tu vidíš navrhujeme a vyrábíme v Česku
  • Naše téma je udržitelnost, ekologické materiály a lokální původ
  • Vzniká pouze limitovaný počet kusů
  • Pro registrované zákazníky máme slevu 5% na další objednávce
  • Dočasně nedostupné zboží ti pohlídá hlídací pes
  • Máme showroom v Praze i Brně
  • Všude u nás můžeš platit kartou, telefonem nebo klidně hodinkami
  • Dopravu zajišťujeme s PPL i Zásilkovnou
Facebook
Link
Spotify
Copyright © 2022 youngprimitive
Dostáváš tento e-mail, protože jsi při nákupu u nás souhlasil s odběrem novinek.

Značka YOUNGPRIMITIVE je registrovanou ochrannou známkou.
Dostáváte tento e-mail, protože jste při nákupu u nás souhlasili s odběrem novinek.

Chcete změnit způsob doručování našich e-mailů?
Můžete upravit své nastavení newsletteru nebo se odhlásit z newsleteru.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky