Vasky

Vasky 3 důvody, proč zkusit barefooty🦶🏻

Sleva 820 Kč do úterý na e-shopu i prodejnách
Logo

Jen do úterý

Barefoot boty ze Zlína o 820 Kč levněji

Barefoot Vasky
CHCI BAREFOOTY

Barefooty, nebo také můžeme říct bosoboty, si získaly už mnoho Vasky zákazníků. Jaké jsou hlavní benefity jejich nošení? 

Terry Green

Návrat k přirozené chůzi

Špička poskytuje štědrý prostor pro prsty i v pohybu a kopíruje přesný tvar chodidla. Jak pravila fyzioterapeutka Mgr. Petra Urbancová: „Barefoot obuv netísní prsty, neomezuje přirozenou funkci nohy, posiluje svaly na noze. Může vést i ke zlepšení klenby nebo celkového držení těla.“

Terry Caramel

Volnost pro vaše chodidla

Terry jsou maximálně ohebné a krásně pružné – vaše chodidlo se v nich tak bude pohybovat stejně volně, jako by bylo naboso. Ohebná podrážka s tloušťkou 4 mm zabezpečuje chodidlům stimulaci nervových zakončení.

Terry Caramel

Zlepšení držení těla

Rozdíl mezi patou a špičkou u barefoot obuvi je nulový a podpoří tak vzpřímenou a přirozenou chůzi. Pokud máte naši prodejnu na dosah, určitě si barefooty přijďte vyzkoušet.

Podle reakcí našich zákazníků jsou naše barefooty navíc i velmi slušivé. Do úterý je na e-shopu i v prodejnách pořídíte o 820 Kč levněji. 

JDU SI VYBRAT
Vyrobené 12 zlínskými ševci ručně
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Vasky, novinky@tvoje.vasky.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky