Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Ikonický nápoj, který nezklame!

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Coca-Cola
Vůbec poprvé se s nápojem Coca-Cola setkáváme v roce 1886 v centru Atlanty ve státě Georgia (USA). Dnes není patrně nikdo, kdo by tento slavný nápoj neznal, mnozí se jeho chuť také snažili co nejvíce napodobit.
Jedná se o sycený nealkoholický nápoj vyráběný společností Coca-Cola Company. Coca-Cola podávala v prvním roce existence asi devět nápojů denně. Název nápoje odkazuje na dvě jeho původní složky: listy koky a ořechy kola. Na počátku 90. let 20. století se pro Coca-Colu otevřely nové trhy; společnost začala prodávat výrobky ve východním Německu v roce 1990 a v Indii v roce 1993. V Československu byla poprvé vyrobena v roce 1971.
Zajímavé také je, že v roce 1992 společnost představila svou první láhev vyrobenou částečně z recyklovaného plastu, což byla v tomto odvětví v té době velká inovace. Současná receptura Coca-Coly zůstává přísně střeženým obchodním tajemstvím.
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky