Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Křupavé sladké potěšení

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Lina 
Oplatky Lina jsou populární sladkostí v České republice a na Slovensku.
Začaly se vyrábět již v roce 1966 v závodě na pečení v Modřicích, který je nyní součástí společnosti Mondelez International.
Od té doby si udržely popularitu díky své jedinečné chuti a kvalitě.
Lina oplatky se vyrábí z kvalitních surovin, jako je mouka, cukr, kakaový prášek a tuk. Suroviny se smíchají do hladké hmoty, která se následně rozprostře na pečicí plechy a peče se při vysoké teplotě, aby se dosáhlo křupavé struktury a pak jsou plněny různými krémy, jako je čokoládový, vanilkový, nebo oříškový.
Krém se nanese na jednu stranu oplatky, která se následně spojí s druhou oplatkou, čímž vznikne sendvičová struktura. Po upečení a naplnění jsou oplatky pečlivě zabaleny do ochranných obalů, aby se zachovala jejich čerstvost a křupavost. Poté jsou distribuovány do obchodů.Výrobci neustále pracují na inovacích a rozšiřování sortimentu o nové příchutě a varianty, aby vyhověli měnícím se chutím a preferencím spotřebitelů. Kromě tradičních příchutí můžete najít i limitované edice s netradičními kombinacemi chutí.
Díky těmto faktorům si oplatky Lina získaly pevné místo na trhu sladkostí a jsou oblíbené mezi lidmi všech věkových kategorií.
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky