Takko Fashion

Takko Fashion Právě teď: ušetřete 50% na druhé džíny!

 
Pokud se Vám mail nezobrazí správně, klikněte prosím zde.
 
   
 
Džíny jsou absolutní klasika, která se vždy hodí. Proto se za posledních pár desetiletí osvědčilo mnoho trendových střihů, které lze na mnoho způsobů kombinovat a hodí se ke každému stylu. Ať už úzké, rovné nebo máma střih - najděte si i vy své oblíbené, které se dokonale hodí k vašemu vzhledu.
 
Objevit nyní →
 
Ukažte jednoduše tento čárový kód na pokladně a ušetříte.
 
 
 
 
 
 
* Pokud si koupíte 2 dámské nebo panské džíny, VIP zákazník získá slevu 50 % na levnější zboží. Akce platí také pro kombinace dámských a panských džínů. Tuto akci můžou využít stávající a noví VIP zákazníci po registraci do VIP klubu. Slevu je možné uplatnit předáním kuponu u pokladny ve vaší prodejně Takko Fashion. Slevu není možné kombinovat s jinými slevami/slevovými akcemi. Dárkové poukázky a prospektové zboží jsou z akce vyloučeny. Sleva je uplatitelná jen jednou.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky