Takko Fashion

Takko Fashion VALENTÝN: Sleva 14 % na spodní prádlo, bižuterii & doplňky

 
Pokud se Vám mail nezobrazí správně, klikněte prosím zde.
 
   
 
   
Akce platí od 07. 02. do 14. 02. 2023.
 
Malé dárky pro vás & vaše nejmilejší
 
14. února je Valentýn! S našimi valentýnskými styly nepotřebujete růžové brýle, protože u nás si splníte všechna přání. Nakupujte romantické soupravy spodního prádla, bižuterii a doplňky pro vás a vaše blízké. A co je na tom nejlepší? Od srdce vám dáváme exkluzivní slevu 14 % na dámské spodní prádlo, šperky a doplňky! Na den lásky je třeba být pozorný!
 
Ověřit dostupnost na prodejně
 
 
Jednoduše ukažte čárový kód u pokladny a ušetřete!
 
 
* Tuto akci můžou využít stávající VIP zákazníci a noví VIP zákazníci po registraci k VIP newsletteru. Sleva je možná u pokladny předložením kuponu ve vaší prodejně Takko Fashion. Slevu nelze kombinovat s jinými slevami/slevovými akcemi. Dárkové poukázky a prospektové zboží jsou z akce vyloučeny. Slevu je možné uplatnit pouze jednou.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky