Swarovski

Swarovski Build-A-Bear vstupuje do Swarovski Creators Lab

Build-A-Bear pro Swarovski Creators Lab
Standardní přepravné u objednávek nad 2100 Kč zdarma
Build-A-Bear pro Swarovski Creators Lab
Build-A-Bear pro Swarovski Creators Lab
Tento hravý i elegantně naleštěný, kompletně zdobený Build-A-Bear pro Swarovski Creators Lab oslavuje líbezné pojetí luxusu vytvořené výrobcem hraček. Stříbřitá srst tohoto dokonale zpracovaného skvostu v limitovaném počtu se třpytí zářivými Křišťály Swarovski. Okouzlující sběratelský předmět nabízený on-line a ve vybraných prodejnách.
Medvídci Build-A-Bear v barvách kamenů podle narození
Medvídci s kamenem podle narození
Každý Build-A-Bear pro Swarovski Creators Lab je smysluplným dárkem, inspirovaným kamenem podle narození souvisejícím s měsícem v roce. Živě zbarvené Křišťály Swarovski tvoří srdce na hrudi každého medvídka a také jsou vsazeny na jeho tváři, uších a polštářcích tlapek. Saténová mašle zaručuje, že je každé dílo stejně luxusní jako rozkošné. Skvělý personalizovaný dárek.
Creators Lab
Swarovski Creators Lab
K uctění našeho historického odkazu v technickém a kreativním mistrovství spojuje Swarovski Creators Lab své síly s nově založenými i etablovanými značkami, aby mohly vzniknout výjimečné kolekce s limitovaným uvedením na trhy.
Vstupte do laboratoře
Image
11053239777
Aktuální úroveň útrat 0.00 CZK
Barcode
© 2024 Swarovski AG
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky