Swarovski

Swarovski Ukaž svou Pride se Swarovski

Slavíme Pride s radostí
Standardní přepravné u objednávek nad 2100 Kč zdarma
SWAROVSKI
Slavíme Pride s radostí
Prosazujeme sebevyjádření a individualitu
Ve společnosti Swarovski denně s radostí oslavujeme naše LGBTQ kolegy a Pride. Snažíme se dělat vše, aby každý maximálně využil svůj potenciál, aby se mohl svobodně vyjádřit v bezpečném a vstřícném prostředí. Chápeme, že Pride znamená společně se setkávat v lásce a přátelství, učit se toleranci, poskytovat vzdělání o historii LGBTQ a pokračovat v uplatňování rovnosti všech.
Představení organizace The Trevor Project
Společnost Swarovski podporuje nepřetržitě již druhým rokem The Trevor Project, přední organizaci v oblasti prevence sebevražd a pomoci v krizových situacích, která je určena mladým lidem z řad LGBTQ.

*Zakoupení jakéhokoli produktu Swarovski nijak nesouvisí s naším darem organizaci The Trevor Project.
The Trevor Project
Ve společnosti Swarovski radostně slavíme Pride
Jsme přesvědčeni, že komunita LGBTQ by měla být uznávána i mimo Pride, a to každý den. Oslavujeme všechny aspekty Pride také tím, že vkládáme náš nezaměnitelný „savoir-faire“ do výroby šperků s pestrými duhovými křišťály. Jestliže každému umožníme vyjádřit krásu tím, že kráčí svou cestou, nikdy nebude mít strach ukázat své skutečné barvy. 
Image
11053239777
Aktuální úroveň útrat 0.00 CZK
Barcode
© 2023 Swarovski AG
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky