Stoklasa Newsletter

Stoklasa Newsletter 🔆 LETNÍ TÝDNY SLEV! 🔆 Bavlněné látky a plátna

🔆 LETNÍ TÝDNY SLEV! 🔆 Bavlněné látky a plátna
Logo Stoklasa
TEXTILNÍ GALANTERIE A LÁTKY
Letní týden slev: Bavlněné látky a plátna - pro přihlášené zákazníky sleva 10 % na zboží označené ikonkou slunce. Více zde
Bavlna
Bavlna
Oděvy z bavlny milovali už staří Egypťané, jak dokládají nálezy 7000 let starých textilií. A není se čemu divit - pro své vlastnosti je oblíbená dodnes. Vlákna bavlny totiž dobře absorbují vlhkost, rychle schnou, snesou vysoké teploty, díky kterým se dají napařovat a vyvařovat, aniž by ztratila něco ze své kvality. Bavlněná látka je odolná proti oděru, je pevná v tahu a snese časté praní.
Jednobarevné i s potiskem
Bavlněná látka / plátno jednobarevná
Bavlněná látka je [pevná, odolná a má vyšší gramáž než bavlněné plátno 380797]. Má mnohostranné využití. Použití:…
Prohlédnout
Bavlněná látka / plátno drobné květinky
Bavlněnou látku s potiskem květin využijete na šití polštářů, povlečení, závěsů, ubrusů, tašek, pytlíků, zástěr apod.…
Prohlédnout
Bavlněná látka / plátno folklor
Látku s folklorním potiskem využijete na šití polštářů, povlečení, ubrusů, prostírání, běhounů, závěsů, tašek i pytlíků.
Prohlédnout
Bavlněná látka / plátno mini káro
Bavlněnou látku s mini károvaným motivem využijete na šití klasického povlečení, polštářů, pytlíčků, závěsů, mantinelů…
Prohlédnout
I tento týden pro Vás máme nabídku
se slevou až 40 %!
Kup teď
Nažehlovačka ptáček
16,36 Kč
ks
9,82 Kč
ks
Koupit se slevou
Uvedené ceny platí od 27. 8. 2024 12:00 do 3. 9. 2024 11:59.
Uvedené ceny jsou s DPH.
72 odstínů polyesterových nití
Jsou velice kvalitní a hodí se jak pro domácí šicí stroje, tak do dílen profesionálů. Díky své pevnosti jsou oblíbené při šití namáhaných textilií a navíc - vyrábějí se v mnoha odstínech.
Vybrat si barvu >>
Chystáme se na podzimní tvoření
Ač je ještě léto, dny se krátí a ve vzduchu je cítit přicházející podzim. Co si tak vyzdobit domov dekoracemi z umělých komponentů? Vydrží déle než přírodní materiál, neuvadne ani neopadá.
Větvičky, plody i věnce >>
Opět Vám přinášíme návod ZDARMA!
Přejeme příjemný nákup
 
 
 
facebookpinterestinstagram
Inspiration Stoklasa
Heuréka
Toto obchodní sdělení jsme Vám poslali na adresu ian.bloudil@seznam.cz na základě vaší registrace. Chcete-li se odhlásit z odebírání newsletteru, klikněte prosím ZDE.
Provozovatelem internetového obchodu Stoklasa.cz je společnost Stoklasa textilní galanterie s.r.o., IČ: 25877666, se sídlem Průmyslová 934/13, 747 23 Bolatice, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou značkou C24180.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky