SNOWBOARD ZEZULA

SNOWBOARD ZEZULA Máš nervy z dárků? Do čtvrtka to stíháš 🎁

Máš nervy z dárků? Do čtvrtka to stíháš 🎁
Pod stromeček objednávej do 22. 12.! Nebo se stav i na Štědrej den. Přidáváme tipy na dárky a další užitečný info. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Zobraz zprávu v prohlížeči

Doprava

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500

Doprava

Doručíme do 24 h při objednání do 12:00

DO ESHOPU »

Jestli to nejradši řešíš úplně na poslední chvíli, pamatuj si, že finální deadline pro online nákup pod stromeček je poledne 22. 12.! Pak už Ti zbyde jen osobní odběr v naší Brněnské prodejně. Zajít k nám pro dárky nebo vyzvednout objednávku můžeš i na Štědrej den od 9 do 12 h!

Chybí Ti inspirace? Tak tady je opět pár tipů na vánoční dárky, co by se mohly líbit. A jestli se ještě pořád nemůžeš rozhodnout, pořiď dárkovej kupón!

Roxy Winter Mittens easter egg  22/23

Roxy Winter Mittens

990

Represent Mike Exclusive jungle demons M 22

Represent Mike Exclusive

399

Vans Full Patch Snapback true black  22

Vans Full Patch Snapback

711

Vans Fast And Loose Crew black 5,5-8 22

Vans Fast And Loose Crew

495

Gravity Voayer pale rose heather  22/23

Gravity Voayer

490

Arcade Blackwood tumbleweed 101 cm 22/23

Arcade Blackwood

750

Roxy Daybreak Top true black black flowers M 22/23

Roxy Daybreak Top

1 550

Hiplok Z Lok Twin red  22/23

Hiplok Z Lok Twin

549

Dárkový kupón

Dárkový kupón

1 000

Ale i kdyby dárek nesedl, neměj stres. Na tyhle případy myslíme, a proto všechno, co do Vánoc nakoupíš, můžeš vyměnit až do 20. ledna 2023!

Odesílatelem tohoto obchodního sdělení je SNOWBOARD ZEZULA s.r.o.

Odhlásit odběr

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky