Rituals

Rituals Dopřejte si luxusní pocit z každého dne

Logo rituals

Produkty, které najdete pouze na internetu...

 

AMSTERDAM COLLECTION

Na oslavu exkluzivního partnerství se slavným amsterdamským muzeem Rijksmuseum jsme vytvořili kolekci. Ponořte se do nezapomenutelného zážitku plného vůní květin a exotického koření. Limitovaná edice Amsterdam obsahuje holandské tulipány a japonské yuzu a vzdává hold historickému spojení mezi Východem a Západem. *

CHCI TO

 

 

TULIPÁN

Květina, kterou najdete všude v Holandsku a která se stala národním symbolem Nizozemska. Když se však tulipány poprvé dostaly do Amsterdamu z Osmanské říše, byly tyto krásné květiny považovány za skutečný luxus.

 

 

JAPONSKÉ YUZU

Yuzu pochází z východní Asie a je to citrusový strom i ovoce. Šťáva z yuzu, ceněná pro svou prospěšnou výživovou hodnotu, se často používá k relaxaci. Je mimořádně bohatá na antioxidanty a je známá svými zklidňujícími a pečujícími účinky na pokožku.

Amsterdam Collection Car Perfume

Amsterdam Collection Fragrance Sticks

Amsterdam Collection Body Scrub

 

K Vašim službám

Doprava zdarma již od 1000 Kč

Bezpečná platba 

Online zákaznická podpora

Zůstaňte ve spojení s Rituals

 
 

Copyright Rituals Cosmetics 2023



Vydává AMERIGO, s.r.o., Sezemická 2757/2, 193 00 Praha 9 Dle zákona 480/2004 se jedná o obchodní sdělení. Tento informativní e-mail není v rozporu se zákonem o regulaci reklamy č.138/2002, zasílání bylo odsouhlaseno z Vaší strany.

* Produkty jsou dostupné pouze na e-shopu.

 



odhlásit z odběru těchto e-mailů
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky