Richard Woox

Richard Woox Trikohana

Hola,

 

když se zkracuje den, prodlužují se šaty. Cože, říkáš si, to mám mít na každý den o cenťák delší model? Na to nemám skříň. Neboj, skvělě vymyšlené Zambezi si můžeš přepnutím knoflíku prodlužovat a zkracovat podle počasí nebo nálady. A pokud ti bude dlouhá chvíle či ta nejkratší délka, oblíkní triko Zamora. Nikomu to neříkej, ale tenhle bestseller byly původně taky šaty, než mě napadlo je přestřihnout vejpůl.

 

Výjimečná viskóza s trochou elastanu, evropská výroba a fantastické pohodlí od 449 korun namísto 898 s 50% slevou na tvém účtu.

 

Kluci, kteří si honí triko, můžou zpomalit. Tyhle 100% bavlněné skvěle padnou a jsou k mání s potiskem i bez. Taky za půlku, samosebou.

 

 

Potkáme se venku.

 

 

Nafurt tvůj, 

Richard Woox

Šaty Zambezi Marron
Šaty Zambezi Marron
Šaty Zambezi Peat
Šaty Zambezi Peat
Triko Zamora Red Dahlia
Triko Zamora Red Dahlia
Woox
Triko Alicante Darkness
Triko Alicante Darkness
Triko Shimo Indigo
Triko Shimo Indigo
Triko Shimo Indigo
Triko Shimo Cuba
Triko Shimo Darkness
Triko Shimo Darkness
Woox

Tento newsletter dostáváš, protože máš účet na www.woox.cz. Nechceš li jej dostávat, je to pro nás zdrcující, ale kliknutím je možné se odhlásit z odběru e-mailů . Což ti teda vůbec nedoporučujeme, přijdeš tak o tajné tipy na slevy a spoustu životních mouder od Richarda Wooxe, bez kterých už tvůj život nikdy nebude jako dřív.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky