Richard Woox

Richard Woox Hoří!

Hola,

 

bodejť by nebylo v létě horko. Všechny holky hoří zvědavostí, co jim řeknou kámošky na jejich nové letní šaty. Ty vzdušné a chladivé z modalu.

 

Nemáš? Pořiď! Horká novinka Highlands je k mání za 999 namísto 1998 korun a Phuket za 899 namísto 1798. Timanfaya – letos v top trojce nejoblíbenějších – je dokonce za 749 namísto 1498 korun.

 

Pro kluky tu mám extrémně pohodlné boty. Chození v papučích mimo domovní prostory totiž zpravidla budí podezření.

 

V těchto botách máš prostoru dost, a můžeš jít, kam chceš. Díky širokým špičkám a ohebným podrážkám se budeš cítit jako v bačkůrkách. Všude doma a nejlíp. Počítej s tím, že v nich budeš chtít objevit celý časoprostor.

 

Pružné Bergen jsou k mání za 1749 namísto 3498 korun a kožené Tromso za 2249 namísto 4498.

 

Šaty i boty jsou precizně vyrobené v Evropě. A cože tak levně? Nákupy ve Woox klubu jsou za půlku díky přímému prodeji zákazníkům. Vždyť to znáš. Stačí se přihlásit do tvého účtu.

 

 

Potkáme se venku.

 

 

Nafurt tvůj, 

Richard Woox

Šaty Highlands Navy Blazer
Šaty Highlands Navy Blazer
Šaty Phuket Red Dahlia
Šaty Phuket Red Dahlia
Šaty Timanfaya Black Beauty
Šaty Timanfaya Black Beauty
Šaty Timanfaya Blackened Pearl
Šaty Timanfaya Blackened Pearl
Woox
Pánské boty Tromso Black
Pánské boty Tromso Black
Pánské boty Bergen Black
Pánské boty Bergen Black
Woox

Tento newsletter dostáváš, protože máš účet na www.woox.cz. Nechceš li jej dostávat, je to pro nás zdrcující, ale kliknutím je možné se odhlásit z odběru e-mailů . Což ti teda vůbec nedoporučujeme, přijdeš tak o tajné tipy na slevy a spoustu životních mouder od Richarda Wooxe, bez kterých už tvůj život nikdy nebude jako dřív.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky