Richard Woox

Richard Woox Koleduješ si o malér

Hola,

 

pokud si vyšlápneš ven bez bundy, koleduješ si o malér. Tedy minimálně o zmoknutí. Kdo se má ale tahat s krosnou na svršky pro všechny neočekávané meteorologické jevy? Řešení je lehoučké, sbalitelné do ledvinky a šetrné k přírodě i tvému cashflow: Olney pro holky, Parr pro kluky.

 

Od 1399 korun namísto 2798 s 50% slevou na tvém účtu.

 

 

Potkáme se venku

 

Nafurt tvůj

 

Richard Woox

Větrovka Olney Anthracite
Větrovka Olney Anthracite
Větrovka Olney Rococco Red
Větrovka Olney Rococco Red
Woox
Větrovka Parr Anthracite
Větrovka Parr Anthracite
Větrovka Parr Spectra Yellow
Větrovka Parr Spectra Yellow
Woox

Tento newsletter dostáváš, protože máš účet na www.woox.cz. Nechceš li jej dostávat, je to pro nás zdrcující, ale kliknutím je možné se odhlásit z odběru e-mailů . Což ti teda vůbec nedoporučujeme, přijdeš tak o tajné tipy na slevy a spoustu životních mouder od Richarda Wooxe, bez kterých už tvůj život nikdy nebude jako dřív.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky