Richard Woox

Richard Woox Letní slevy končí pozítří

Hola,

 

 

i když se den zkracuje, je stále dlouhý jako Lovosice (lovosičáci prominou). Tento denní jas je vhodné odstínit lehoučkými slunečními brýlemi co skvěle padnou od 268 korun namísto 898, případně čepicí s přesahem. Kšiltovka se jí říká a já je mám z bezva materiálů od 199 korun namísto 499.

 

Proč tak málo? 526 dalších skvělých věcí má do 29.6 extra slevu 20-40%, která se kombinuje s kódem WOOX50 až na celkových 70%. Skvělá příležitost pořídit bezva věc levněji, než obvykle.

 

 

Potkáme se venku

 

 

Nafurt tvůj

 

Richard Woox

 
Sluneční brýle Luceo Rosa
Sluneční brýle Luceo Verde
Sluneční brýle Luceo Viola
Sluneční brýle Luceo Nigra
Sluneční brýle Luceo Azura
Sluneční brýle Luceo Rubra
Woox Sluneční brýle
Kšiltovka Mitra Putus Ater
Kšiltovka Mitra Trakus Ater
Kšiltovka Mitra Putus Fuscus
Kšiltovka Mitra Gelus Venetus
Woox Kšiltovky
Woox

Newsletter nepřeposílej dál,  obsahuje funkci automatického logování do tvého účtu kliknutím na hypertextový odkaz.

 

Tento newsletter dostáváš, protože máš účet na www.woox.cz. Nechceš li jej dostávat, je to pro nás zdrcující, ale kliknutím je možné se odhlásit z odběru e-mailů . Což ti teda vůbec nedoporučujeme, přijdeš tak o tajné tipy na slevy a spoustu životních mouder od Richarda Wooxe, bez kterých už tvůj život nikdy nebude jako dřív.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky