Notino

Notino Až −20 % na pomoc s vaším předsevzetím 💪

 
Notino
 
Měsíc zdraví: Až −20 % na produkty, které vám pomůžou s dodržením předsevzetí
 
Objevte produkty, se kterými letos svá předsevzetí splníte
 
Až −20 % na produkty, které vám pomohou jíst zdravěji
Budu jíst zdravěji
Zařaďte do svého jídelníčku zdravější varianty oblíbených pochutin. Bonbony a chipsy nahraďte mrazem sušeným ovocem, oříšky nebo plody goji, které skvěle chutnají a jsou plné vitamínů a minerálů. Svůj pitný režim obohaťte o blahodárný čaj matcha.
Jíst zdravě
Až −20 % na produkty, které vám pomohou více se hýbat
Začnu se hýbat a zhubnu
Doplňte zdravý jídelníček o pravidelnou porci pohybu, klidně i doma. Pro náročnější úroveň cvičení se vám bude hodit sada činek nebo posilovací gumy. Nezapomeňte na dostatečný příjem tekutin a podporu svého těla, třeba se spalovači tuku.
Hýbat se
HASH(0x55e30d412bd8)
Až −20 % na produkty, které vám pomohou přestat s kouřením
Skončím s kouřením
Zbavte se v novém roce tohoto nepříjemného zlozvyku už nadobro. Vyzkoušejte léčivou žvýkací gumu, ústní sprej nebo nikotinové náplasti. Ztlumí vaši chuť po cigaretě a pomůžou vám vytrvat.
Přestat kouřit
Až −20 % na produkty, které vám pomohou více odpočívat
Naučím se odpočívat
Pečujte o svou psychickou pohodu a nezapomínejte pravidelně relaxovat, ať už to bude formou horké vany, meditace nebo informačního detoxu. Dodržujte pravidelný spánkový režim, který můžete podpořit s kapslemi pro klidný spánek.
Více odpočívat
HASH(0x55e30da2b5f8)
Až −20 % na produkty pro nové potěšení
Nový rok, nové zážitky
Zaměřte se v nadcházejícím roce na sebe a objevte nové způsoby, jak si dopřát maximální potěšení s naší bohatou nabídkou erotických hraček a doplňků. To, zda si je necháte jen pro sebe, nebo s nimi obohatíte společné chvilky se svým partnerem, už je na vás.
Zkusit něco nového
Livestream: Jak konečně dodržet svá předsevzetí
Livestream: Jak konečně dodržet svá předsevzetí
Jak asi každý někdy zjistil, ne vždy je tak jednoduché dodržet svá novoroční předsevzetí. Tak do toho pojďme letos společně! V našem livestreamu vám dáme pár tipů na to, jak být ve svých výzvách úspěšný.
Kdy: 4. 1. 2024 ve 20:00
S kým: Adla, Notino specialistka & Vendy, fitness trenérka

Doporučené produkty, které vám se splněním vašich předsevzetí pomůžou, budete moct pořídit se slevou až 20 % 

Nestihnete livestream? Nevadí! U nás si ho můžete pustit zpětně.
Podívám se
 
Doporučujeme
 
Stripes
Mobile app
Rychlejší a pohodlnější nákupy s aplikací Notino
Zkuste produkty sami na sobě s funkcí Virtuální zrcadlo.
Nikdy nepříjdete o ty nejlepší nabídky.
Itunes GooglePlay
Sleva se nevztahuje na produkty v akci a ve výprodeji. Všechny akce platí do vyprodání zásob. Toto obchodní sdělení dostáváte, protože jste registrovaný zákazník, nebo jste požádali o zasílání novinek a akcí.
Facebook Instagram Linkedin Youtube
Internetový obchod notino.cz, Notino, s.r.o., Brno, Londýnské náměstí 881/6, 639 00, IČO: 276 09 057, DIČ: CZ27609057, Česká republika.
(E-mail odeslán na: male@nuslet.cz ).
Zobrazit webovou verzi / Nechci e-mail dostávat.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky