miDent

miDent 10% SLEVA Darujte GENTLESONIC

Nově na skladě! Sonický kartáček miDent s 18 640 čisticími vlákny pro to nejjemnější čištění citlivých zubů.

Novinka Sonický kartáček miDent

GENTLESONIC

Sonický kartáček pro citlivé zuby

GentleSonic má více než 18 640  štětin pro to nejjemnější čištění. Sonické čištění je vhodné i pro zuby s odhalenými krčky. 

 

Proč naši zákazníci milují sonické čištění?

Sonická technologie dokáže již za 2 minuty odstranit ze zubů a dásní škodlivý plak i pigmentové skvrny, okysličit dásňový žlábek a pečovat o citlivé dásně. Rychlými kmity se kartáček dostane i do špatně dostupných mezizubních prostor. Při následném mezizubním čištění tak budete nacházet méně nečistot.

 

Jen DNES SLEVA 10%

Pro naše zákazníky máme POUZE DNES slevu na VÁNOČNÍ nákup 10%. Využijte slevový kód "GENTLE" a získejte slevu na našem e-shopu www.mident.cz.

 

Gentlesonic 18.640

 

Sonický kartáček disponuje silou 31 000 stěrů za minutu pro účinné čištění plaku a zubního kamene.

  • Romanticky růžová
  • Avokádově zelená
  • Perlově bílá
Tenhle chci

miDent

podpora@mident.cz  |  www.mident.cz

FB mident
IG mident.cz
 

Tento e-mail jste obdrželi na základě nákupu na e-shopu www.mident.cz, přihlášení se k odběru newsletterů na našich stránkách nebo přihlášením se do věrnostního programu miDent.

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky