MANGO

MANGO Teploty stoupají... 🌡

Ale naše novinky jsou stále svěží
New Now
NEJNOVĚJŠÍ MÓDNÍ TRENDY
A FRESH START
Horko a město není ta nejlepší kombinace, ale máme nástroje, které vám pomohou vyrovnat se s prvními nárůsty teplot. Lehké lněné košile, šaty s perforacemi nebo pantofle s volnou patou vám (konečně) přinesou závan léta, které se nezadržitelně blíží.
     
     
Žena
LET THE SUNSHINE IN
Hřejivá škála zemitých tónů doprovází letní barvu par excellence, která přichází do naší kolekce: hořčicově žlutou. Nechte, aby její světlo rozzářilo váš šatník v podobě vzdušných košil, bermud a lněných kalhot se silným středomořským vlivem.
     
     
Muž
SWIM IS IN
Mladé dívky se budou těšit na lenošení na slunci nebo pod slunečníkem v naší nové kolekci plavek plné zábavných a surfařských prvků, které budou o letošních prázdninách budit senzaci.
     
     
Dívka
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky