Loudavým krokem

Loudavým krokem 😱Je to tam: 60 000 Kč měsíčně z blogu za 8 měsíců

🚀 Z 6 629 Kč měsíčně na 60 tisíc měsíčně za 8 měsíců. 😱 Jak jsme toho dosáhli?

Jak jsme dosáhli 60 000 Kč měsíčně z blogu za 8 měsíců

Ahoj, tady Loudáčci☺️,

 

v únoru 2023 jsme se veřejně zavázali, že do konce roku náš cestovatelský blog bude vydělávat 60 000 Kč měsíčně. Tehdy generoval pouze 6 629 Kč. Hlásíme, že se to podařilo za 8 měsíců. 🤩 Jak? Přečtěte si zde.

 

☺️Chcete taky? Připomínáme, že od září nám běží na našem Patreonu blogová výzva, kde vás pomocí úkolů učíme krok za krokem, jak na vydělávající blog. 🤑

 

Čtěte dál, máme pro vás pár tipů, kam teď na dovču a taky JEDNO MALÉ VELKÉ PŘEKVAPENÍ. 😁🤫

 

Kam vyrazit v říjnu na dovolenou nejen k moři

  • 🏖️K moři: Chcete vyrazit ještě v říjnu k moři? 😍 Mezi nejlepší destinace určitě patří Mexiko, Kapverdy nebo Spojené Arabské Emiráty. 
  • 😎 Do Afriky za dobrodružstvím: Pokud chcete vyrazit na trochu dobrodružnou a cenově dostupnou poznávací dovolenou, můžeme vám doporučit Maroko. Na vlastní pěst to ale není pro začátečníky.
  • 🇮🇸 Za polární září: Říjen je perfektní na roadtrip po Islandu, protože máte šanci vidět polární záři. 🥹
  • 🌊 Do Portugalska: My jsme právě na 3000km dlouhé cestě do Portugalska. Pokud vás neláká jižní cíp Evropy, doporučujeme i portugalský ostrov květin – Madeiru. Portugalsko je láska. ❤️
15 tipů, kam na dovolenou v říjnu

Kam na prodloužený víkend

 

Momentálně je ideální čas na 🇪🇸 Barcelonu, Budapešť Řím.🇮🇹

 

☺️ Už není takové horko, a zároveň v těchto destinacích není tolik turistů.❤️ Jediné, co bych vám radila – a to hlavně v Římě a Barceloně – si kupovat vstupenky na ty nejdůležitější památky předem. Stále tam mohou být fronty, i když je to mimo sezónu. Tipy, jak na to najdete na blogu.

 

V Česku na dovolenou v říjnu? Jasně, ideálně do wellnessu. 😁 Přečtěte si článek s tipy na 28 nejlepších wellness hotelů v ČR. 

 

Malý cestovatel na cestě 🤰

Máme pro vás i další novinku, od dubna se k nám přidá malý cestovatel nebo cestovatelka. 😁🤰 Bude další Loudáček. 

28 tipů na nejlepší wellness hotely a wellness pobyty pro dva v ČR

Je venku hnusně, prší a je sychravo a vy chcete utéct někam, kde vám bude dobře? ☺️ Připravili jsme pro vás seznam 28 nejlepších českých wellness hotelů. Rozdělili jsme je cca podle lokací, kde se nacházejí, abyste si mohli vybrat wellness hotel v blízkosti vašeho bydliště. 

Přečíst článek

Affiliate marketing: Praktický průvodce vyděláváním pomocí blogu

Affiliate marketing je vznešený název pro obyčejné doporučování produktů a služeb, za které získáte provizi (pokud váš čtenář provede u partnera registraci nebo si něco koupí).

Jak na něj krok za krokem a jak pomocí affiliatu vydělávat na blogu? Přečtěte si v našem článku. 

 

Přečíst

❤️Kde nás můžete ještě sledovat?❤️

 

Sledujte nás na Facebooku a přidejte se do naší VIP FB skupiny. Máme také Instagram Loudavým krokem, ale můžete sledovat i přímo Lucku nebo Lukáše.  Jsme taky oba na Twitteru (Lucka & Lukáš), pokud vás zajímají témata do hloubky, přidejte se na Patreon.

 www.loudavymkrokem.cz

Lucie & Lukáš Koneční, ahoj@loudavymkrokem.cz

Tento mail dostáváte, protože jste se v minulosti zapsali do našeho newsletteru ❤️

Nechcete už odebírat naše e-maily? 🤯 Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky