LELOSI

LELOSI Něco nového se připravuje

Kolekce z bambusu
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
LELOSI
POSTARÁME SE O VAŠE POHODLÍ

BRZY TU BUDE NOVÁ BAMBUSOVÁ KOLEKCE

V LELOSI věříme, že vypadat dobře znamení i cítit se dobře. Proto v naší nové kolekci používáme bambusovou látku – protože bambus je jednou z nejprodyšnějších látek vůbec. Nejen, že vás v létě ochladí, ale je také šetrný k vaší pokožce.

Naše bambusová kolekce zahrnuje řadu oblečení pro muže a ženy, které jsou stylové, pohodlné a vhodné pro každou příležitost. Ať už se chystáte obléct na speciální příležitost, nebo ani ne, jsme tady pro vás.

Luxusně jemné, s UV ochranou, rychleschnoucí a mnohem více! Podívejte se, co je v LELOSI nového v nadcházejících dnech!

NOVÁ KOLEKCE ⟶

PODÍVEJTE SE NA VŠECHNY KATEGORIE, DO KTERÝCH PŘIDÁVÁME BAMBUSOVÉ VÝROBKY

product photo
product photo

CO SE O NOVÉ KOLEKCI PÍŠE V TISKU

emimino.cz
iDNES.cz
eMimino.cz
Button Text
Custom
Custom
Custom
Custom

Dostáváte naše e -maily příliš častozde? Žádný problém, budeme se řídit Vaším přáním! Klikněte  ZDE a upravte frekvenci odesílání.


Už nechcete dostávat tyto e-maily? Odhlásit odběr.
LELOSI Zagorica nad Kamnikom 12F, 1242 Stahovica, Slovenia

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky