"Kraken | Bushcraftshop.cz"

"Kraken | Bushcraftshop.cz" [Novinky] Prázdninová výbava pro bushcrafťáky

Objevte nové vybavení pro bushcaftery, které obohatí vaše prázdninové dobrodružství v přírodě.
Bushcraftshop.cz
 
Kontakt - telefon+420 605 011 644
Pondělí – pátek 9:00 – 16:00 h
Jaké prázdninové novinky máme pro milovníky přírody?

Dobrý den,

 

po delší době jsem pro vás vytipoval několik zajímavých novinek, které jsme během prázdnin přidali do bushcraft shopu a také do našich prodejen.

 

Tyhle produkty pro vás brzy otestuji a ukážu vám všechny jejich klady i zápory ve svých videích.

Tohle je novinka z naší domácí šicí dílny JuBö. Navrhli jsme třídílnou sadu organizérů, které jsou kompatibilní také se všemi batohy JuBö Warrior a Zálesák. Najdete je ZDE.

Druhou novinkou je velká taška Ranec z voskovaného plátna, kterou lze nosit mnoha způsoby, třeba jako batoh. Obě barevné varianty najdete ho ZDE.

Dobré pohorky jsou základ každé výpravy, doplnili jsme naši nabídku značky Meindl a vybrali pár modelů za rozumný peníz. Všechny pohorky MEINDL jsou tady.

Kupilka přišla s novinkou. Pohárkem, hrníčkem nebo miskou chcete-li. Nese název SUOVA a má objem 200ml. Jednou z výhod je jejístohovatelnost, takže zabere méně místav batohu. Všech 5 barev najdete ZDE.

Věřím, že vás novinky zaujaly stejně jako mě a v dalších e-mailech vám opět předám mé vlastní postřehy z dlouhodobého používání.

 

Díky a za týden se budu znovu těšit,
Kraken a tým Bushcraftshop.cz

 

Kam dál? Nepřestávejte objevovat...

 
Naše zkušenosti

Rádi předáváme zkušenosti

 
Recenze a testování produktů

Zboží sami testujeme

 
Kamenné prodejny Bushcraftshop.cz

2 kamenné prodejny

 
Značka JuBö

Vlastní značka JuBö

Tento e-mail, který je dle zákona obchodním sdělením, jsme vám poslali na e-mailovou adresu male@nuslet.cz na základě přihlášení nebo nákupu na Bushcraftshop.cz. Pokud už naše informace, návody, akce a návody dostávat nechcete, můžete se jedním kliknutím odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky