KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Začněte své dobrodružství v naší nové gravel kolekci

Objevte kouzlo štěrkových cest v naší nové gravel kolekci! Speciálně navržená pro všechny milovníky dobrodružných vyjížděk mimo zpevněné cesty. Kolekce je vyrobena v moderním designu v různých přírodních barvách s černými detaily.
logo
Banner
Nová řada oblečení speciálně navržená pro gravelové vyjížďky
 
Objevte kouzlo štěrkových cest v naší nové gravel kolekci! Speciálně navržená pro všechny milovníky dobrodružných vyjížděk mimo zpevněné cesty. Kolekce je vyrobena v moderním designu v různých přírodních barvách s černými detaily.
Do eshopu
Obrázek článek
Pánský dres
Pánský dres je vyroben z odolných, ale lehkých a prodyšných materiálů, které vás udrží v suchu. Nad tradičními třemi kapsami na zádech jsou umístěny další tři kapsy ze superlehké síťoviny, které zajišťují dostatek úložného prostoru během vašich gravelových vyjížděk.
Do eshopu
Obrázek článek
Pánské kraťasy
Pánské kraťasy jsou vyrobeny z lehkých a kompresních materiálů, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Dvě síťované kapsy na bocích nohavic poskytují další úložný prostor pro dlouhé terénní vyjížďky. 
Do eshopu
Obrázek článek
Dámský dres
Dámský dres je vyroben z odolných, ale lehkých a prodyšných materiálů, které vás udrží v suchu. Nad tradičními třemi kapsami na zádech jsou umístěny další tři kapsy ze superlehké síťoviny, které zajišťují dostatek úložného prostoru během vašich gravelových vyjížděk.
Do eshopu
Obrázek článek
Dámské kraťasy
Dámské kraťasy jsou vyrobeny z lehkých a kompresních materiálů, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Dvě síťované kapsy na bocích nohavic poskytují další úložný prostor pro dlouhé terénní vyjížďky. 
Do eshopu
Banner
Objev kompletní kolekci

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky