KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Letní výprodej končí již tuto neděli

Pouze do této neděle trvá letní výprodej, při kterém můžete ušetřit až 50 % z původní ceny. Využijte možnost doplnit si svůj šatník o kvalitní cyklistické oblečení a doplňky za zvýhodněné ceny.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
logo
Banner
Poslední dny letního výprodeje

Pouze do této neděle trvá letní výprodej, při kterém můžete ušetřit až 50 % z původní ceny. Využijte možnost doplnit si svůj šatník o kvalitní cyklistické oblečení a doplňky za zvýhodněné ceny.
VÝPRODEJ PÁNSKÉHO OBLEČENÍ
VÝPRODEJ DÁMSKÉHO OBLEČENÍ
Obrázek článek
Pánský dres SHARK
Dres Shark je navržený v upnutém střihu, který se postará o maximální pohodlí bez ztráty aerodynamiky i při nevšedních rozmarech počasí. S vysokým stupněm voděodolnosti a skvělými parametry prodyšnosti získáte mimořádný produkt, který Vás udrží v teple a suchu při deštivých dnech na kole. 
Do eshopu
Obrázek článek
Pánská vesta PURE
Velice lehká pánská vesta PURE nabízí upnutý střih, který perfektně sedí v pozici na kole a díky své skladnosti se stane nepostradatelnou součástí výbavy každého cyklisty při proměnlivém počasí. Přední díl je vyroben z větruodolné a nepromokavé membrány, zatímco elastická síťovina na zádech se postará o potřebnou prodyšnost.
Do eshopu
Obrázek článek
Pánská bunda MOTION
S bundou Motion Z2 si na Vás mráz během zimního období jen tak nepřijde. Dokonale ochrání před nízkými teplotami a sněhem díky třívrstvé membráně s vnitřním, zatepleným počesáním. Zároveň se však funkční membrána postará o potřebnou prodyšnost a zamezí přehřátí.
Do eshopu
Banner
Obrázek článek
Dámský dres MOTION
Dres Motion je vyroben v klasickém střihu z našeho osvědčeného materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělou pružností a odvodem potu. Elastické rukávy se skvěle přizpůsobí tvaru těla. Dynamické barvy se vzorem s postupným přechodem na prsou dodávají dresům Motion jednoduchý a moderní vzhled.
Do eshopu
Obrázek článek
Dámská vesta PURE
Velice lehká dámská vesta PURE nabízí upnutý střih, který perfektně sedí v pozici na kole a díky své skladnosti se stane nepostradatelnou součástí výbavy každého cyklisty při proměnlivém počasí. Přední díl je vyroben z větruodolné a nepromokavé membrány, zatímco elastická síťovina na zádech se postará o potřebnou prodyšnost.
Do eshopu
Obrázek článek
Dámský dres TEMPS
Dres s dlouhým rukávem PASSION Z3 Temps je ideální volbou do chladného počasí. Na výrobu byl použit vysoce elastický materiál, který je z rubové strany jemně počesaný, což poskytuje potřebný tepelný komfort. Díky své pružnosti dres dokonale padne a zajišťuje maximální volnost pohybu, ať už na kole nebo mimo něj.
Do eshopu
Kompletní nabídka výprodeje

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky