KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Kompletní duhová kolekce

Objevte kompletní duhovou kolekci současného mistra světa silniční cyklistiky, Mathieu van der Poela. Kolekce zahrnuje klasické dresy, závodní kombinézu, elegantní kraťasy a stylové doplňky. Dodejte své vyjížďce nádech výjimečnosti v ikonickém oblečení mistra světa.
logo
Banner
 Objevte kompletní duhovou kolekci současného mistra světa silniční cyklistiky, Mathieu van der Poela. Kolekce zahrnuje klasické dresy, závodní kombinézu, kraťasy a stylové doplňky. Dodejte své vyjížďce nádech výjimečnosti v ikonickém oblečení mistra světa.

Duhovou kolekci současného mistra světa, Mathieu van der Poela, je možné zakoupit okamžitě, s dodáním od 27. října.


Do eshopu
Obrázek článek


Dres pánský

Pánský dres v duhovém designu mistra světa je vyroben v klasickém střihu z našeho osvědčeného materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělou pružností a odvodem potu. 
Do eshopu
Obrázek článek


Dres dlouhý rukáv

Dres vyroben ze zatepleného materiálu Andorra, který zajišťuje tepelný komfort při jarních či podzimních vyjížďkách. 
 
Do eshopu
Vesta
Vesta MicroFiber je vyrobena z mikro perforovaného materiálu, který usnadňuje rychlé schnutí a prodyšnost.

Do eshopu
Obrázek článek


Kraťasy černé

Klasické černé kraťasy jsou vyrobeny z vysoce kvalitní a kompresní látky Lycra Power, která se vyznačuje výbornou pružností a prodyšností.  
 
Do eshopu
Kraťasy bílé
Bílá varianta kraťasů je vyrobena z vysoce kvalitní a kompresní látky Lycra Power, která se vyznačuje výbornou pružností a prodyšností. 

Do eshopu
Obrázek článek


Ponožky vysoké

Materiál ponožek je odolný proti oděru, což pomáhá zvýšit životnost. Vyznačuje se antibakteriální ochranou a skvělými vlastnostmi odvádějícími pot. 
 
Do eshopu
Letní čepice
Letní čepice je vyrobena z kombinace lehké, rychleschnoucí látky, zatímco boční panely jsou vyrobeny ze síťoviny, která zajišťuje vysokou prodyšnost.

Do eshopu
Objev více

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky