KALAS Sportswear

KALAS Sportswear Jay Vine: exkluzivní rozhovor

Nabízíme chvíli rozptýlení vpředvánočním období při četbě exkluzivního rozhovoru s vycházející hvězdou týmu Alpecin-Deceuninck Jayem Vinem. V rozhovoru popisuje své zážitky při sbírání prvních závodních zkušeností v Evropě nebo prozrazuje, co by poradil svému mladšímu já.
logo
Banner
JAY VINE
Vycházející hvězda

Nabízíme chvíli rozptýlení v předvánočním období při četbě exkluzivního rozhovoru s vycházející hvězdou týmu Alpecin-Deceuninck Jayem Vinem. V rozhovoru popisuje své zážitky při sbírání prvních závodních zkušeností v Evropě nebo prozrazuje, co by poradil svému mladšímu já. 

Přečíst celý rozhovor

Jay Vine je jedním z objevů letošní sezóny. Jeho vzestup mezi světovou špičku byl neobvykle rychlý. Ve zkratce se Vine do profesionálního pelotonu dostal díky vítězství na cyklistickém trenažéru při soutěži Zwift Academy v roce 2020, poté se připojil k týmu Alpecin-Deceuninck, přestěhoval se do Evropy a vyhrál dvě etapy na španělské Vueltě.  

Banner

 YOUR RIDE. MADE BETTER.
Facebook LinkedIn Instagram Blog
Tento e-mail byl odeslán na adresu ian.bloudil@seznam.cz.
Odesilatelem je KALAS Sportswear, info@kalas.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky