Jana z Blancheporte

Jana z Blancheporte 😍 Zimní kousky skoro za půlku | Sleva 40 % na vše

Ulovte svetry, bundy i boty  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nezobrazil se Vám newsletter správně? Klikněte sem
Blancheporte.cz
Sleva 40 % na zimní výbavu
TEPLÝ SVETR JE ZÁKLAD ❄
Vyberte si z široké nabídky svetrů a pulovrů, které vás zahřejí. V zimě nejvíc oceníte vlněné svetry nebo fleecové mikiny. Trefa do černého jsou tuto sezónu také pruhované pulovry.
Udělejte si radost novým kouskem. Který vám padne do oka?
PULOVR S KULATÝM VÝSTŘIHEM

PRUHOVANÝ ROLÁK

PULOVR SE VZOREM

👉 CHCI VIDĚT VŠECHNY SVETRY A PULOVRY
POŘÁDNÝ KABÁT DO ZIMY ⛄
Slevu 40 % se vyplatí využít na nákup zimní bundy nebo kabátu! Pořiďte si stylový kousek přímo z Francie a užijte si zimu v teple. Jenom teď ušetříte téměř polovinu a to se před Vánoci hodí!
KABÁT S PODŠÍVKOU

BUNDA S KAPUCÍ A IMITACÍ KOŽEŠINY

DLOUHÝ PROŠÍVANÝ KABÁT

👉 CHCI VIDĚT VŠECHNY BUNDY A KABÁTY
MĚJTE NOHY V TEPLE 👢
Vyberte si správnou zimní obuv, ve které vám nebudou mrznout nohy. V naší nabídce najdete kozačky, kotníkové boty nebo chelsea. Užijte si zimní radovánky v teplých a pohodlných botách!
KOŽENÉ CHELSEA S PERFORACÍ

VYSOKÉ KOZAČKY NA PODPATKU

KOTNÍKOVÉ ŠNĚROVACÍ BOTY

👉 CHCI VIDĚT VŠECHNY BOTY
Francouzská móda i pro muže
Náš tip
PYŽAMO PRO POHODLNÝ SPÁNEK
Objevte kouzlo fleecového pyžama! Měkký materiál vás zahřeje a vy se budete cítit jako v bavlnce. Vyberte si nové pyžamo a vyspěte se do růžova.
VYBRAT SI
SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA:
Facebook YouTube Google Plus Google Plus
Více informací o použití slev najdete zde.

Akce platí do 19. 12. 2022

Naše poštovní adresa:
Blancheporte, Dělnická 390, 533 01 Pardubice

Kontakty pro Vaši objednávku:
obj: 466 040 222, info: 466 040 530, SMS: 732 221 195, e-mail: servis@blancheporte.cz

Tento e-mail je obchodním sdělením společnosti PackWay s.r.o. a je rozesílán na základě Vaší registrace k odběru novinek na webových stránkách blancheporte.cz nebo uvedením e-mailové adresy při Vaší objednávce. Nabídka byla posuzována z hlediska zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele a Zákona o některých službách informační společnosti č. 480/2004 Sb. a nelze ji považovat za nevyžádanou reklamu.

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily? To nás mrzí. Odhlásit se můžete zde.

Poznejte všechny e-shopy z rodiny PackWay
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky