Živina

Živina Léto volá po poke bowlu

Připravte si doma poke raz dva.

Dnes pro vás máme tip na super lehké a rychlé jídlo, na kterém si určitě smlsnete a zároveň vás příjemně zasytí. Poke bowl je vždy plný čerstvých ingrediencí, které si snadno připravíte s minimem vaření.

ŽIVINA Bohatá Poke bowl
517 Kč
Poke bowl balíček

Postup:

Příprava rýže: Uvařte jasmínovou rýži podle návodu na obalu. Po uvaření ji zakapejte naší japonskou Sójovkou a promíchejte.
Příprava tofu nebo masa: Tofu nebo maso nakrájejte na kostky a smíchejte s naším Teriyaki glazé. Nechte chvíli marinovat, pokud máte čas. Poté kostky opečte do zlatova na pánvi.
Sestavení poke: Do misky dejte porci rýže, přidejte opečené tofu nebo maso, naše Kimchi, Cebollu a nakrájenou čerstvou zeleninu.
Dokončení: Vše můžete zakapat ještě trochou Sójovky a posypat sezamovými semínky.

 

A lehký letní oběd nebo večeře je hotová. Mňam. 😋

 

 
 

SLEDUJTE NÁS

Facebook
Instagram

© 2024 Živina

info@zivina.cz
+420 730 701 600

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky