"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Zpátky do lavic: vše pro vaše školáky

Zpátky do lavic:
vše pro vaše školáky

První den ve škole je zážitek pro celou rodinu, možná i nějaká slza ukápne, nebude chybět kapka nadšení, kapka strachu, ale v každém případě je naprostý středobod všeho krásná školní taška. Ideálně sladěná s penálem. Ani rutinní návrat do školy, o stupeň výš, se neobejde bez poctivé přípravy a třeba nové lahve na pití. Pojďte vybírat!
 

Tipy pro vaše děti

Školní tašky

Batoh Seoul

S Palm Fiesta Prt

Stylový batoh Seoul je velký a lehký, vybavený užitečnou polstrovanou přihrádkou na notebook. Je navržen s praktickou horní rukojetí, nastavitelnými popruhy a spoustou kapes, abyste měli po celý den vše v bezpečí a skvěle uspořádané. 

Vybírejte zde 

Školní tašky

Školní taška na kolečkách New Storia Aqua Flowers

Aktovka na kolečkách New Storia nabízí dostatek prostoru pro všechny školní potřeby a také samostatnou přihrádku na notebook či tablet. Díky otočným kolečkům a vysunovací rukojeti je dobře ovladatelná, navíc uleví dětským zádům.

Vybírejte zde 

Školní tašky

Batoh Seoul
Building Flash Block

Batoh Seoul je velký a lehký. Ať už vyrážíte do školy nebo na výlety, hodí se dokonale a skvěle padne. Navíc je doplněn o reflexní prvky, které jsou zřetelně viditelné i ve tmě nebo v mlze.

Vybírejte zde 

Penály

Školní penál 100 PENS Endless Lilac C

Je vaše dítě kreativní umělec? Podpořte ho v tom! Pořiďte mu penál, ve kterém bude moct nosit všechny své oblíbené pastelky a další psací potřeby. Vše přehledně rozčleněné a bezpečně uzavřené na zip.

Vybírejte zde 

Penály

Školní penál Cute Fun Ocean Prt

Propisky, nůžky, pastelky i tužky... Do roztomilého penálu Cute se vejde vše důležité a navíc nezabere v batohu skoro žádné místo.

Vybírejte zde 

Penály

Pouzdro BANANA Banana Yellow 

Jasné, odvážné a funky! Toto malé pouzdro na psací potřeby je naprosto neodolatelné a určitě vykouzlí úsměv na tváři každého školáka.

Vybírejte zde 

Láhve na pití

Láhev pro děti Lagoon 400 ml Pink Flamingo

Kvalitní designová dětská láhev, která má pítko s krytem a brčko pro snadné pití bez zaklánění hlavy. Kolekce Lagoon byla vytvořena s důrazem na maximální pohodlí při používání.

Vybírejte zde 

Láhve na pití

Láhev pro děti Lagoon 400 ml Space Animals

Láhev je vyrobena z bezpečného moderního tritanu, plastového materiálu, na kterém se nedrží nežádoucí pachy ani skvrny a neobsahuje zdraví škodlivý BPA. 100% těsnící víčko je zárukou, že se obsah láhve nevylije. Široká nabídka rozmanitých barevných motivů, které si děti zamilují.

Vybírejte zde 

Láhve na pití

Láhev Elton 500 ml Tropical Blue

Stylová láhev Elton v zajímavých barevných kombinacích snadno a kdekoli uhasí vaši žízeň. Dodržovat pitný režim je tak snadné! Láhev je vyrobena z bezpečného moderního tritanu, plastového materiálu, na kterém se nedrží nežádoucí pachy ani skvrny a neobsahuje zdraví škodlivý BPA.

Vybírejte zde 

Krabičky na svačinu

Box na oběd s vnitřní krabičkou žlutomodrý

Praktický box na svačinu s vnitřní uzavíratelnou nádobkou, ideální pro přepravu a podávání jídla mimo domov. Vydejte se do přírody i s vydatnou svačinou nebo si noste s sebou do školy zdravý a vyvážený oběd. Je naprosto bezpečný díky dokonale těsnícímu víku s dvojitým uzávěrem.

Vybírejte zde 

Krabičky na svačinu

Termonádoba Bora 600 ml Digital Lavender

Kvalitní designová nádoba na jídlo udrží vaše jídlo čerstvější než čerstvé po mnoho hodin, ale hlavně v ní oběd nebo svačinu bezpečně přepravíte kamkoli. Díky dokonale těsnícímu šroubovacímu víčku je konec nepříjemným nehodám v tašce nebo batohu. 

Vybírejte zde 

Krabičky na svačinu

Box na oběd Snipslock čtvercový 1,4 l Jahody

Praktická obědová sada obsahuje hlavní nádobu, vyjímatelnou přihrádku s plastovým příborem a zásobníkem na led, vzduchotěsné víko s těsněním a bezpečnostním zavíráním pro snadnou přepravu.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky