"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Tipy pro rybáře od Jakuba Vágnera

Tipy pro rybáře
od Jakuba Vágnera

27. červen je světovým dnem rybářství. S čím vyrazit k vodě a zlepšit si zážitek z rybaření? Máme pro vás několik tipů přímo od rybářské superstar Jakuba Vágnera. 

Přenosné grily a vařiče

Gril přenosný plynový Safari Chef 2 HP

Všestranný plynový gril Safari Chef je kombinací hned několika skvělých vlastností. Kompaktní rozměry, nízká hmotnost, jednoduchost použití, množství grilovacích ploch, snadné složení a ukládání, a to vše za velmi příznivou cenu.

Vybírejte zde 

Přenosné grily a vařiče

Vařič plynový 2-Cook 3 Classic Stove

Kompaktní lehký kombinovaný dvouvařič na propan butan, se dvěma hořáky z nerezové oceli. Praktický, přenosný pomocník při vašem vaření o víkendech nebo na pořádné rybářské dovolené. 

Vybírejte zde 

Nože a kleště

Kleště Swis Tool X Plus
s ráčnou

Kleště Swiss Tool představují kvalitní a praktický nástroj založený na hodnotách původního švýcarského armádního nože. Tento uživatelsky velice přívětivý pomocník je navržený pro extrémní funkčnost a zvládnutí jakéhokoliv rybářského úkolu. 

Vybírejte zde 

Nože a kleště

Kapesní nůž SKIPPER Navy Camouflouge

Praktický společník, který se s vámi vydá na vodu a v případě nouze podá pomocnou ruku nebo ten správný nástroj. Nejen na rybách oceníte jeho kvality. Tento nůž se stane nezbytným pomocníkem každého rybáře.

Vybírejte zde 

Batohy a chladicí boxy

Altmont Original Slimline Laptop Backpack

Kolekce Altmont Original nabízí vysokou univerzálnost a byla vyvinuta tak, aby korespondovala s dynamickým životním stylem dnešní doby. A to bez ohledu na to, zda se potřebujete sbalit na každodenní cestu do práce nebo na výlet. Batoh má šikovné kapsy a skvěle se nosí a pobere všechny rybářské vychytávky.

Vybírejte zde 

Batohy a chladicí boxy

Chladicí box Bravo 32+ 

Pasivní chladicí box s kvalitní izolací. Je snadno přenosný, lehký a je ikonou mezi produkty tohoto typu. Robustní konstrukce s ergonomickou rukojetí a zámkem víka, který zabraňuje nechtěnému otevření a rozsypání obsahu.

Vybírejte zde 

Na jídlo a nápoje

Moka kávovar Moka Express na 2 šálky

Tradiční italský hliníkový kávovar v ikonickém designu na přípravu překapávané espresso kávy, která nesmí u vody chybět.

Vybírejte zde 

Grilovací rošty

Grilovací rošt na maso HAWAI

Grilovací rošt usnadňuje obracení a manipulaci během grilování nebo opékání u ohně, které samozřejmě k pobytu v přírodě nebo u vody patří. Skvělá vychytávka nejen pro rybáře.

Vybírejte zde 

Grilovací rošty

Grilovací rošt na rybu BRAZIL

Jakub Vágner mnohem raději ryby chytá než jí. Rošt na ryby je horký, tipem našeho týmu. Jednoduchá manipulace, na vás už bude jen chytit rybu, kterou si pak na ohni připravíte. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky