"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Jarní výprodej: slevy až - 45 %

Jarní výprodej:

slevy až - 45 %

Abyste si vychutnali jaro ještě víc, připravili jsme pro vás akci se slevami až - 45 %. Vybírejte ze stovek produktů do kuchyně, na dlouhé cesty i krátké výlety.  

Tipy pro vás

Lahve na pití

Láhev pro děti Lagoon 400 ml Cactus Gekko

Kvalitní designová dětská láhev, která má pítko s krytem a brčko pro snadné pití bez zaklánění hlavy. Kolekce Lagoon byla vytvořena s důrazem na maximální pohodlí při používání.

Vybírejte zde 

Jídlo a dobroty

Sada mlýnků na pepř a sůl Derwent Titanium Gourmet Precision+

Derwent mlýnky na pepř a sůl jsou jedněmi z nejznámějších a nejoblíbenějších mlýnků Gourmet Precision a svým elegantním provedením z akrylu a nerezové oceli s titanovým povrchem přinášejí gurmánské ochucení jídel do každodenní kuchyně.

Vybírejte zde 

Pomocníci do kuchyně

Lis na česnek nerezový
s vyměnitelnými nástavci

Kvalitní kuchyňský pomocník s vyměnitelným nástavcem pro lisování česneku. Nástavce můžete jednoduše měnit podle toho, jak potřebujete česnek nalisovat – jemné nebo hrubší kousky.

Vybírejte zde 

Káva a čaj

Konvice čajová
s filtrem 1,7 l 

Stylová, celonerezová konvice na čaj v klasickém designu ve vysokém lesku. Jemná perforace čajového filtru je vytvořena laserem, je tak určena pro všechny druhy sypaných čajů. Filtr i jeho držák jsou samostatně vyjímatelné.

Vybírejte zde 

Nože

Blok na nože Classic Ikon Créme s 8 noži

8dílná sada nožů Classic Ikon v bloku ve stylovém designu. Jeho vzhled sám o sobě zaujme, blok je vyroben z masivního termo buku v teplé, tmavé barvě a je ideálním místem pro uložení vysoce kvalitních, plně kovaných nožů Classic Ikon créme s jejich elegantními krémovými rukojeťmi. Tento stylový blok na nože bezpečně uchová šest nožů, jakož i ocílku a kuchyňské nůžky. 

Vybírejte zde 

Na víno

Otvírák na víno

Klasická vývrtka na pohodlné otevírání lahví vína. Konstrukce z litého zinku je odolná a masivní pro dlouhou životnost a spolehlivé používání.

Vybírejte zde 

Cestování

Kabelka Sorrento S Martina modrá

Malá stylová kabelka Martina z kolekce Sorrento je doplněna precizními, ručně vyráběnými, koženými prvky a detaily typickými pro italskou značku Bric's. Kabelka vás okamžitě okouzlí svým sofistikovaným italským šarmem. Je vyrobena z bavlněného plátna s voděodolnou povrchovou úpravou, díky které můžete s kabelkou vyrazit i do deštivého dne. Měkký a odolný materiál je navíc vyroben technikami šetrnými k životnímu prostředí. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky