"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Nože Classic Colour: novinka plná barev

Nože Classic Colour: 
novinka plná barev

Jste připraveni na explozi barev? Máme pro vás novinku do vaší kuchyně. Wüsthof, přední výrobce nožů, přichází s pěti odstíny kolekce Classic, inspirovanými barvami ze světa gastronomie. Dokonalé spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. Vyberte si tu svoji barvu!

Pět nových odstínů kolekce Classic je stejně originálních jako vy. Nože si můžete nabízet jednotlivě nebo v sadě v bloku. Skladem na Vás čeká několik kousků, které dorazí okamžitě. Při objednání (rezervaci) Vám pak z Německa přivezeme další do 14 dnů.

Pět barev, pět chutí

Coral Peach

 

Energický odstín, sebevědomý a zábavný. Obecně nože s barevnou čepelí vyvolávají mnohem více emocí než klasické černé. S těmito barvami si v kuchyni užijete mnohem více zábavy.

Velvet Oyster

 

Uklidňující odstín, který vyvolává příjemné vzpomínky na čtení v útulné místnosti u krbu nebo nalévání nápoje do oblíbené skleničky. Má v sobě něco moderního a výhodou je, že se hodí k mnoha různým stylům interiéru.

Purple Yam

 

Barva, která se nebojí vystoupit z řady. Tento studený odstín, který je mladistvý i retro zároveň, je ideální pro povzbuzení tvůrčích sil v kuchyni. Je to čistý zářivý tón, který vždy pozitivně naladí.

Pink Himalayan Salt

 

Jemná a zasněná barva, která vykouzlí úsměv na tváři. Je to univerzální a přitom rafinovaně křiklavý odstín se špetkou hrdé drzosti.

Tasty Sumac

 

Silná barva, odvážná a oduševnělá zároveň. Má v sobě určitou hřejivost, inspiruje k tvoření a zkoušení nových věcí v kuchyni a dodává k tomu i odvahu. Vyvolává pocit pohody, vzrušení a dobré nálady.

Nových barev se dočkaly nože: 
kuchařské nože 16 a 20 cm
nůž na zeleninu 9 cm
nůž na šunku 16 cm
nůž na chleba s dvojitě vlnkovaným ostřím 23 cm
nůž na uzeniny s vlnkovaným ostřím 14 cm
nůž na steaky s rovným ostřím 12 cm
nůž santoku s dutými výbrusy 17 cm

 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky