"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" 20% sleva na nože a příslušenství

20% sleva na nože
a příslušenství

Co takhle pod stromeček něco ostřejšího? Připravili jsme pro vás slevu 20 % na nože a přílušenství. Světové značky Wüsthof a Böker na vás už čekají. 

20% sleva na nože

Tipy pro vás

Výhodné sety

Sada na steaky s nožem Epicure, kulatým prkénkem a kořením

Kompletní steaková sada, se kterou bude každé grilování dokonalou symfonií chuti a požitku. Kovaný nůž na steaky z kolekce Epicure si snadno poradí s pořádným kusem masa díky perfektně nabroušenému ostří a pohodlné dřevěné rukojeti. Nechybí prkénko a celou sadu doplňuje kvalitní kořenící směs - 4 druhy pepře a růžová himalájská sůl.

Vybírejte zde 

Kuchařské nože

CLASSIC IKON Nůž Nakiri 17 cm

Tvar ostří tohoto nože má svůj původ v Japonsku. Tento univerzální sekáček na krájení, kostkování a sekání dokonce i velké zeleniny, můžete stejně tak pohodlně používat i na ovoce. Měkké i tvrdé. Tenká a široká čepel umožňuje vytvářet velmi jemné a rovnoměrné kusy.

Vybírejte zde 

Broušení nožů

Brousek na nože dvoustupňový

Inovativní dvoustupňový brousek pro použití levou i pravou rukou. První stupeň slouží pro hrubé broušení - zostří tupé hrany, druhý stupeň je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele.

Vybírejte zde 

Skladování nožů
Blok na nože 9 pozic jasanové dřevo

Praktický designový Wüsthof blok na nože poskytuje ochranu ostří kvalitních nožů, stejně jako vizuální kompliment vaší kuchyni. Rozměry: 25 cm x 15 cm x 24 cm (hxšxv).

Vybírejte zde 

Pomocníci do kuchyně Wüsthof
Nůžky na drůbež

Nůžky na drůbež jsou ideálním pomocníkem při porcování. Silné nůžky pro stahování kůže, krájení a porcování kuřat, krůt, kachen nebo hus. Ergonomicky tvarované rukojeti zajišťují bezpečný úchop. 

Vybírejte zde 

Outdoor nože a příslušenství
Chainsaw Attendant Satin

Nůž Magnum Chainsaw Attendant je nezničitelný, robustní a praktický společník pro provozovatele řetězové pily. Drážky prstů, signální plastová rukojeť s pouzdrem Kraton, masivní nerezové vložky, hrot pro rozbití skla a šestihranný prostor pro bity jsou úžasné vlastnosti, které mluví samy za sebe.

Vybírejte zde 

Outdoor nože a příslušenství

Kapesní nůž Magnum Damascus Mistress

Ušlechtilý a vysoce kvalitní nůž. Čepel je vyrobena z damaškové oceli se
71 vrstvami. Bolster je vyroben také
z tohoto drahého materiálu. Střenky rukojeti jsou z vysoce kvalitního olivového dřeva.

Vybírejte zde 

Outdoor nože a příslušenství
Nůž s pevnou čepelí Arbolito Esculta Ebony

Pevná konstrukce v kombinaci s klasickým vzhledem a vysokou užitnou hodnotou dělají z nože Arbolito Esculta vynikajícího společníka do přírody a na lov. Střenky z ebenového dřeva Guayacan jsou opatřeny vložkami z červených vláken, které vytváří atraktivní kontrast s kresbou dřeva. Ideální nůž pro milovníky outdooru a drsných podmínek adrenalinových situací.

Vybírejte zde 

Beauty
Holicí shavetta Pro Barberette Olive

Shavetta Pro Barberette je navržena tak, aby pojala polovinu žiletky s oboustranným ostřím o standardní šířce 43 cm a bezpečně ji udržela mezi dvěma částmi z nerezové oceli. Jde o optimalizovaný systém, který používají profesionální holiči a kadeřníci již mnoho let.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky