"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Letní dovolená: sbalit se a hurá k moři

Letní dovolená:
sbalit se a hurá k moři

Vyrazíte letos zase konečně k moři? A už víte, co si zabalit a především do čeho? Přinášíme vám výběr super cestovních zavazadel a dalšího příslušenství. 

Dovolená u moře

Tipy pro vás

Kufry

Kufr Large Bellagio Trolley černý

Stylové zavazadlo z kolekce Bellagio vyniká svým sofistikovaným půvabem. Dokonalé spojení elegance a funkčnosti. Velký kufr z lehkého a mimořádně odolného polykarbonátu Makrolon® s ručně vyráběnými doplňky z toskánské kůže.

Vybírejte zde 

Kufry

Kufr Spectra 3.0 Trunk Large Case červený 

Kolekce Spectra 3.0 představuje novou velikost kufru k odbavení. Seznamte se s cestovním kufrem, který nabízí neuvěřitelný pevný objem 99 l. Kufr Spectra Trunk Large Case, který má stále na paměti funkčnost, obsahuje dva chytře navržené integrované stlačitelné balicí boxy, prostorné síťované kapsy a bezpečné popruhy.

Vybírejte zde 

Cestovní tašky

X-TRAVEL CARRY-ON HOLDALL 

Praktická a lehká cestovní taška X-Travel ze saténového nylonu, doplněná detaily z toskánské kůže. Skvělá jako kabinové zavazadlo při cestování letadlem nebo jako taška do auta. Lze ji složit do malé úsporné taštičky, která se nachází uvnitř. Tu můžete odepnout a vyjmout a využít i samostatně jako tašku na doklady.

Vybírejte zde 

Cestovní tašky

Taška cestovní X-Bag Holdall Camouflage

Středně velká skládací taška z kolekce X-Bag je doplněna precizními, ručně vyráběnými, koženými prvky a detaily typickými pro italskou značku Bric's. Je vyrobena z měkkého, lehkého a odolného recyklovaného nylonu. Odnímatelnou vnitřní kapsu na zip lze díky přiloženému ramennímu popruhu použít jako praktickou tašku na doklady nebo jako kosmetickou taštičku.

Vybírejte zde 

Cestovní tašky

Taška Touring 2.0 Sports Duffel Stone Grey

Sportovní taška Touring 2.0 Sports Duffel je zavazadlo pro ty, kteří vyznávají aktivní životní styl 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Útlá a stylová, přesto uvnitř prostorná taška je ideálním parťákem do posilovny, k bazénu, na spinning nebo na lezeckou stěnu. Je vyrobena z kombinace potahované a laminované polyesterové tkaniny, která je odolná proti vodě i oděru.

Vybírejte zde 

Doplňky k cestování

TA 5.0 Passport Holder RFID Protection

Do praktického nylonového pouzdra na pas z kolekce Travel Accessories bezpečně uschováte nejen váš cestovní doklad, ale i platební karty. A vše zajištěno elastickým páskem před nežádoucím otevřením.

Vybírejte zde 

Doplňky k cestování

Sada dvou organizérů Duo Pouch Botanical Print

Sada organizérů je ideální pro bezpečné uložení všech drobností a díky dvěma pouzdrům máte dvakrát více místa. Vše bude přehledně a bezpečně uloženo. Nekonečné hledání ve všech zákoutích kabelky už je tak minulostí.

Vybírejte zde 

Doplňky k cestování

NEW TSA LOCK Camo Map Číselný zámek

Zámek na kufr je nedílnou součástí výbavy každého cestovatele. Zabraňuje náhodnému otevření a vaše zavazadlo je tak v bezpečí. Tento odolný zámek od Kiplingu se otevírá pomocí kombinace přístupového kódu. Kromě toho se speciálním TSA zámkem může být vaše zavazadlo leteckou kontrolou snadno otevřeno a nedojde při tom k poničení zámku ani samotného zavazadla.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky