"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Den otců: ideální dárek pro tátu

Den otců:

ideální dárek pro tátu

Tátové si užijí svůj den v neděli 19. června. Už víte, čím potěšíte toho svého? Máte doma tátu kuchaře, kutila, milovníka kávy, sportovce nebo fousáče? Připravili jsme pro vás několik zajímavých tipů, ze kterých si určitě vyberete.

Táta sportovec

Chodí si váš táta rád zaběhat, miluje jízdu na kole, zahraje si fotbal nebo prostě rád tráví život aktivně na výletech? Pro táty sportovce máme dva skvělé tipy. Prvním jsou sportovní lahve na vodu značky Kambukka. Skvělým dárkem a naším druhým tipem jsou sportovní batohy. 

Lahve na vodu nejen pro sportovce

Táta kuchař

Tráví váš táta většinu času v kuchyni? Dokáže připravit ten nejlepší guláš a jiné dobroty? Přemýšlíte, čím byste ho mohli potěšit? Rádi poradíme, v kuchyni jsme totiž opravdu doma :). Naším tipem je kvalitní nůž. Skvělý nadčasový dárek vydrží desítky let. Pokud si vyberete jakýkoliv kousek od německé nožířské ikony Wüsthof, nevyberete špatně. Naším tipem jsou pak kované kuchyňské nože.

Nože pro kuchaře

Táta mistr grilu

Málo kde se cítí tátové tak dobře jako nad rozpáleným grilem. Naložit si maso, nakrájet zeleninu a odpočinout si přípravou jídla pro své nejbližší. Pokud je to případ i vašeho táty, určitě navštivte naši kategorii Grilování. Hledáte-li drobný dárek, určitě si vyberete mezi zástěrami, grilovacími kleštěmi nebo teploměry na maso. Plánujete-li však tátovi vyrazit dech, doporučujeme vybrat jedno z přenosných ohnišť nebo nějaký gril. 

Grilování

Táta fousáč

Možná netráví tátové v koupelně tolik času jako mámy :), ale rozhodně také chtějí vypadat dobře. Nejčastěji se pak muži starají o své fousy. Dopřejte tátovi jednu z kvalitních břitev od německé značky Böker. Na výběr máte z pestré cenové škály. 

Péče o vousy

Táta milovník kávy

Se šálkem kávy se svět alespoň na chvíli zastaví. A i tátové si rádi užijí odpočinek a několik minut klidu. A stačí k tomu jen pár zrnek dobré kávy, mlýnek nebo French Press, Džezva či Moka konvice. Prozkoumejte naši kategorii věnující se příslušenství ke kávě. Naším tipem jsou pak výrobky italské firmy Bialetti.

Příslušenství ke kávě

Táta kutil i rybář

Každý chlap by měl mít svůj nůž. A nejen jeden. Známé pravidlo platí stále. Rádi vám proto jako ideální dárek doporučíme kapesní zavírací nože od švýcarské firmy Victorinox. Vybírat můžete z velké nabídky velikostí, barev i funkcí. Naším druhým tipem je pak parádní dárek pro všechny kutily. Jde o kleště SwissTool. Táta je využije v garáži, dílně, na cestách, v autě, prostě kdekoliv. Jednoduše řečeno - je to sada nástrojů zabalená do lehké kapesní formy. Ukrývá v sobě třeba i 26 funkcí v kompaktním designu velikosti dlaně.

Kapesní nože i multifunkční kleště
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky