Honzovy Longboardy

Honzovy Longboardy 🚨Sleva 22 % na nejprodávanější freestyle koloběžku

Platí do vyprodání zásob
logo
torpedo black

Užijte si adrenalin s koloběžkou Addict Defender a ušetřete 22 % !

Naše nejprodávanější freestyle koloběžka Addict Defender 3.0 Black Black je nyní k dispozici se slevou 22 %! Nenechte si ujít příležitost ještě více si užít váš oblíbený sport s touto kvalitní koloběžkou.

 

Addict Defender 3.0 je vyrobená z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a maximální spolehlivost. Její design je navíc elegantní a moderní, takže na vás bude jistě padat velká pozornost. Koloběžka je skladem na prodejně, takže ji můžete ihned vyzkoušet a odvézt s sebou domů.

 

Začněte své freestyle dobrodružství s Addict Defender 3.0 a ušetřete 22 % na nákupu! Pospěšte si, nabídka platí jen do vyprodání zásob. Těšíme se na vás i v naší prodejně!

Prohlédnout

 

Sledujte nás
Snažíme se pro vás každý den najít ty nejlepší nabídky. Sledujte nás na sociálních sítích, nebo nám jednoduše napište.

 

Napište nám
Zajímá Vás stav Vaší objednávky nebo máte jakýkoliv jiný dotaz, neváhejte se na obrátit 

info@honzovy-longboardy.cz

+420 777 493 182 (9 - 17h ve všední dny)

Toto je obchodní sdělení společnosti Honzovy obchody s.r.o., Zelenky Hajského 11 130 00 Praha 3.
Copyright © 2023, Honzovy Longboardy

odhlásit odběr zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky