Honza z DESIGNSPOT

Honza z DESIGNSPOT Nové designové lampy HAY 💡

NÁBYTEK SVÍTIDLA DOPLŇKY

NOVINKY

Objevte nové designové lampy značky HAY

Dánská značka HAY představila nálož novinek pro letošní podzimní sezónu, mezi kterými je silné zastoupení skutečně mimořádných designových svítidel. Objevte to nejlepší z nich v novém článku v našem magazínu.

PROHLÉDNOUT NOVINKY

Umělecké lampy Parade

Lampy Parade upoutají nápadným vzhledem připomínajícím světelné sochy. Jsou totiž ručně foukané z barevného skla, které jim propůjčuje charakter uměleckých kousků.

PROHLÉDNOUT KOLEKCI

Stolní lampy Anagram

Lampy Anagram dokonale snoubí funkčnost s vizuální estetikou, která je založena na kontrastech – robusní tělo je tvořené jemnými zaoblenými křivkami, velkorysé lesklé stínidlo z odolné oceli drží subtilní nohy z matného hliníku.

PROHLÉDNOUT KOLEKCI

Papírové kostky Cube

Papírová kostka na tenkých nožičkách, tak by se daly v krátkosti charakterizovat stojací i stolní lampy Cube. Jsou však mnohem zajímavější – vyrobeny ze speciálního recyklovaného materiálu a před použitím se složí jako origami.

PROHLÉDNOUT KOLEKCI

Inovativní Factor Linear

Perličkou na závěr jsou mimořádná svítidla Factor Linear. Na první pohled jednoduchá trubková konstrukce ukrývá řadu inovací. Tělo lampy je totiž otočné o 360 stupňů a můžete ho tak snadno směrovat podle potřeby.

PROHLÉDNOUT KOLEKCI

Prohlédněte si další letošní novinky HAY mezi svítidly.

Jako poděkování za odběr našich novinek pro vás máme navíc kód ke slevě 5% na kterýkoliv kousek z nabídky.

Kód je platný do 31.8.2022.

TVX7C1
PŘEJÍT DO ESHOPU

Proč nakupovat u nás?

Můžeme vám s něčím poradit?
Kontaktujte nás.
INSTAGRAM
FACEBOOK
Pinterest
Tento email jsme vám odeslali na základě registrace na designspot.cz.
Email Marketing Powered by Mailchimp
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky