HOFF

HOFF SEGUNDAS REBAJAS | YA DISPONIBLE

Objev širokou nabídku hokejové výstroje Bauer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nezobrazil se vám e-mail správně? Klikněte zde.
Bauer CZ
Cítíš se připraven na novou sezónu?
Zavítej do našich prodejen nebo na eshop www.bauerhockey.cz, kde tě čeká široká nabídka hokejové výstroje pro tebe i tvé dítě. Vyber si z nekonečné palety možností to pravé pro tebe.
Speciální nabídka: Užij si 10% slevu navíc!
Tuto skvělou slevu můžeš využít společně se svou stálou zákaznickou slevou. Stačí, když při nákupu na eshopu zadáš kód extra10 přímo v košíku, nebo ho uveď při placení na prodejně, a sleva je tvá.
Pozor, akce platí jen do 1. srpna! Nezmeškej tuto příležitost a začni šetřit hned dnes.
CHCI NOVOU VÝSTROJ
Kompozitové hokejky | Bauer CZ
NA LED V NOVÉM
SLEDUJTE NÁS
na sociálních sítích
Bauer CZ
Infolinka 725 560 522
(Po - Pá: 8 - 17 hod.)
Copyright © 2024 ALL SPORTS, a.s. | Všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail Vám byl zaslán na adresu male@nuslet.cz a to na základě Vámi uděleného souhlasu se zasláním zpravodaje a splňuje podmínky zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění. Značky Bauer, Kappa a 47 Brand patří pod jednu společnost ALL SPORTS a.s.. Díky tomu vám můžeme nabídnout více produktů za skvělé ceny. Změnit preference nebo se odhlásit z odběru novinek můžete zde.

Změna cen vyhrazena. Aktuální ceny naleznete na webu.

ALL SPORTS, a.s., Kuřim, Blanenská 1996/12a, PSČ 664 34
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky