Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Feix se vrací na Instagram

OnePage

Co je novýho?

No je to už dlouho, co jsme ti neřekli nějaký shrnutí toho všeho, co se u nás vlastně událo. Máme prostě pocit, že jsme tě dlouho nenechali nahlídnout pod naší GWC hříšnou pokličku. A tak ti to chceme všechno trochu shrnout a seznámit tě s novinkama.

 

Ať víš, čeho jsi součástí!

 

 

Jako první ti chceme říct, že jsme se přesunuli do externího skladu. Už nemáme sklad v Praze v Malešicích, posunuli jsme to na jinej level, do Ostravy. Jsme teď profíci. Takže nás tam už nikdo nenajde a hlavně nás teda ani nevykrade! Zlodějům sexy spodního prádla odzvonilo. Tim tě ale zároveň chceme moc poprosit o trochu větší shovívavost při doručování tvých objednávek v následujících dnech. Může se stát, že něco třeba maličko zaškobrtne, ale žádnej učenej z nebe nespad, žejo! Jsme lidi a každej někdy trošku ulítne.

 

Další novinka, která tě asi bude bavit o dost víc, je to, že samotnej pan zakladatel a majitel značky,  se opět ujal Instagramového trůnu. Což znamená dvě věci. Nebude to možná tak estetický, jak jsi byl zvyklej do teď, ale za to tam čas od času přibyde nějaká prasárna a provokace, jak už to měl Martin ve zvyku dřív. Takže trochu Back to the roots i na Instáči. Ale podle reakcí vám to dost chybělo. Am I right? 

Jestli značku nesleduješ dlouho, tak možná nevíš, co máme na mysli. Ale jeho kontroverzní rejpavý a provokativní příspěvky způsobily nejeden poprask v drbacích skupinách na Facebooku. Ale tak to má bejt, ne? Blbá reklama, taky reklama. I když podle nás teda blbá neni.

"Livin' on the edge is what we love."

A teď vlastně vysvětlit, co se stalo, že zas Martin řádí na Instagramu.

Kočka Domča, která se o vaše blaho na sociálních sítích starala do teď, s námi v březnu ukončila spolupráci. A tak se prostě šéfík rozhodl, že to vezme do vlastních rukou a dostane to zas do starejch kolejí.

No, velí tomu teprve pár dní a už rozesílá sexuální dotazníky. Takže to asi pujde.😈 Maximální počet respondentů u "Let's talk about sex" dotazníku byl jeden tisíc. A vy zvrhlíci jste ho vyčerpali ani ne za čtyři hodiny! No mrkej na to.

 

A s odchodem Domči, holky pro sociální sítě, se toho teda změnilo víc. Možná sis všiml/a, že u posledních příspěvků na Facebooku a u posledního newletteru je o kost víc. O tuhle kost - 🦴. A to je ta poslední novinka, kterou se dozvíš. O Facebook, newslettery a o TikTok se totiž nově starám já - Bára Kostlánová.

Že mě neznáš? Tak ti něco málo o sobě řeknu.

Značku sleduju od roku 2018. A ty už jsi mě možná zahlídl/a v obchodě na Karlově ulici u Staromáku, kde jsem pracovala jako brigádnice. Občas se ukážu na stories na GWC Instagramu a dokonce mě můžeš znát i z prvního storu na Karolíně Světlé. Pracuju ve firmě druhym rokem. První rok jsem se oťukávala, než jsem sbalila šéfa, z brigádnice jsem se stala manažerkou prodejny a teď tady píšu tyhle newslettery. Tak asi go big or go home, prostě kvalitní kariérní růst.

No takže se teď budu starat o tvý blaho já. Chci tě udržet co nejvíc v obraze a čas od času na tebe vytasim nějaký ty novinky, který se udály. U nás to totiž neni jen o nakupování oblečení. 

Jsme Girls Without Clothes - streetwear, ale hlavně LIFESTYLE brand.🖤

Kdyby se ti ale stejně chtělo nakupovat, nenechávám tě ve štychu a tady ti dám tlačítko, který tě dostane přesně, kam potřebuješ. A tam už si nějak poradíš, kulíšku.

PŘIŠLA MI VÝPLATA💸

🦴

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky