Girls Without Clothes

Girls Without Clothes Tohle musíš mít doma!

OnePage

O co nám vlastně jde?

 

Tady končí sranda, milej zlatej.

 

Na eshopu jsme vytvořili novou kategorii "Bestsellers".

 

Teď ti sklaplo, co? Všechny naše nejprodávanější kousky za celou dobu existence GWC  jsou teď na jednom místě, hezky pohromadě.

 

Jestli jsi pravej skalní fanoušek, tak máš minimálně jeden z nich doma. No jeden je málo, co si budem. A nemít doma třeba ani jeden z našich vytuněnejch kousků?! To už by byl teda fakt velkej přešlap. It is what it is. No a když říkáme že jsou vytuněný, tak to jako že fakt vytuněný. Udělali jsme na některejch z nich pár drobnejch změn, který naše slavný zmiňovaný bestsellery pozvedly na ještě vyšší úrověň, než byly kdy předtim.

 

Tak si to pojď s náma projít, lišáku!

Tak a teď něco pro ty, co maji ve skříni pořád místo. Ale přiznejme si, že na naše věci máš místo vždycky. A to i kdybys to měl narvat k babičce do obýváku.

 

 

Taaakže ať tě dál nenapínáme, pojďme na to

 

Jako první se chceme pochlubit šatama. Love Me Harder. Jsou s náma už od dávnejch věků. Vyladili jsme rozparek, takže ti nikdo na ulici nebude koukat tam, kam slunce nesvítí (pokud mu to nedovolíš).

Jooo! A taky jsme dali na černu verzi bílou GWC výšivku. Tohle je prostě must have každý šelmy.

 

A teď hádej: dá se nosit celej den, je ideální i pro trochu větší prsa a když prodloužíš nošení až do večera, budou se dít doma věci, který se budeš stydět říct i kámoškám. 

Jo, řeč je o naší podprsence Cara. Průhledná síťka je maximálně sexy, má silnější gumy na ramínkách i kolem obvodu, takže poskytne větší podporu, než naše ostatní podprsenky. 

Upřímně se ani nedivíme, že se po ní vždycky zapráší.

CHCI MÍT DOMA CARU
 

Starej dobrej Raglan Hory & Oceán. Na tom neni potřeba měnit nic a pořád bude perfektně sedět všem, co k němu jen přičichnou. Tak aby na tebe ještě nějakej zbyl.

 

Dámy a pánové, triko Bridge. Jeden z našich nejikoničtějších produktů vůbec. A od tý doby, co ho máme, je taky jednim z nejprodávanějších. No bodejť, vždyť se na něj podívej. Tohle snad ani víc obhajovat nemusíme.

Poslední kousek, kterym se ti musíme hrdě pochlubit jsou šaty Glory. Výrok "vpředu byznys, vzadu párty" se už netýká jen vlasovýho střihu. No more, kotě. Hlavně ti právě teď představujeme šaty pro obojí. Ráno do práce a večer na párty. Prostě jak říká naše ambasadorka @adellaen, jsou to šaty, který nesvlíkneš. Dokud ti s tim někdo nepomůže.

 

Nejlepší na tomhle všem je, že to byla jen malá ukázka z toho, co všechno tam najdeš. Chtěli jsme tě prostě naladit, víš. Proto ti sem dáme radši ještě takový tlačítko nouze, ať si to můžeš všechno projít ještě jednou a v klidu.

Tak pac a pusu a mazej nakupovat!

UKAŽTE MI VŠECHNY BESTSELLERY

🦴

Copyright © 2022 Girls without clothes s.r.o., Všechna práva vyhrazena.

Kontaktní adresa:

Girls without clothes s.r.o., Karlova 38, 11000 Praha 1, Czech Republic

Máme tě na mailing listu, protože jsi u nás v minulosti nakoupil/a. Už nechceš dostávat naše newslettery?
To nás mrzí. Odhlásit se můžeš zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky